ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Παρασκευή 28 Ιούλη 2023

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε, την Τετάρτη 26 Ιούλη, η Τομεακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και στελέχη του Κόμματος, καθώς και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Ρεθύμνου, Μανούσος Μανουσογιάννης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Μανουσάκης, περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Αλέκος Μαρινάκης.

Στην ομιλία του ο Αλέκος Μαρινάκης τόνισε ότι στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μπορεί και πρέπει να εκφραστεί μια ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών, νεανικών, λαϊκών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και τους δήμους της Κρήτης. Το ψηφοδέλτιό της μπορεί να είναι η αγωνιστική επιλογή που θα κάνουν πολλοί Κρητικοί, ανεξάρτητα από την κομματική τους επιλογή.

Οι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Μανουσάκης Νίκος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.

Γκατζιανίδου Μάρθα, νηπιαγωγός, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Ταμίας του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ρεθύμνου, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου και αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ, εκλεγμένη με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών».

Δασκαλάκης Βασίλης, συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος του Νοσοκομείου. Πρώην εκλεγμένος στο Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Δραμιντινού Ελένη, συνταξιούχος ΟΤΑ, πρόεδρος στην Ενωση Γονέων Ρεθύμνου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Κρήτης και πρόεδρος του Παραρτήματος Ρεθύμνου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Κάλθι Σιντορέλα, ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο από γονείς μετανάστες. Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ και του ΔΣ της αλβανικής κοινότητας Ρεθύμνου.

Καλιαφεντάκη Βασιλεία, γιατρός, ειδικευόμενη αιματολογίας στο ΠαΓΝΗ.

Λουκάκης Στάθης, οικοδόμος. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ρεθύμνου, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Μαργαρίτης Γιώργος, ιστορικός, αφυπηρετήσας καθηγητής Νεότερης Ιστορίας στο ΑΠΘ. Επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Νεονάκη Πελαγία, παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ταμίας στο ΔΣ της Ενωσης Γιατρών Ρεθύμνου (ΕΣΥ) και μέλος στο ΔΣ της Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας.

Ντασκαγιάννη Αγγελική, εργαζόμενη στον δήμο Αμαρίου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ρεθύμνου και μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Νομού Ρεθύμνου.

Παπαδομιχελάκης Αντώνης, συνταξιούχος ΟΤΑ. Πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Χειριστών Μηχανημάτων. Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ενωσης Αττικής και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αγίου Βασιλείου. Συνεργαζόμενος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σαββάκης Κώστας, συνταξιούχος δάσκαλος. Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Πλατάνου Αμαρίου.

Χαλκιαδάκη Κατερίνα, ειδικευόμενη ψυχίατρος. Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Κρήτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Είναι μέλος της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών ΕΣΥ ΠαΓΝΗ, μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου ΟΓΕ και στέλεχος του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πολιτική δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2024-03-08 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2024-02-17 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Καστοριά (2023-03-01 00:00:00.0)
Τίμησαν την Ευαγγελία Κλάδου και την αλύγιστη στάση της (2016-03-26 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ (2014-03-29 00:00:00.0)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ - ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ (2014-02-04 00:00:00.0)