ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Μαζική παρέμβαση για τα κενά του Νοσοκομείου Νάουσας
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Παρέμβαση πραγματοποίησε τη Δευτέρα το Εργατικό Κέντρο Νάουσας σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον Αγ. Νικόλαο, διακινώντας τις ανακοινώσεις του για τις τεράστιες ελλείψεις και τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος Υγείας και του Νοσοκομείου της Νάουσας. Τα μέλη των σωματείων κάλεσαν τον λαό της Νάουσας να δώσει τη μάχη μαζί με το Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία και τους φορείς, για να μην περάσουν τα σχέδια υποβάθμισης του νοσοκομείου και η τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλουν για να στρώσουν αυτό το έδαφος.

Τα σωματεία απαιτούν μεταξύ άλλων την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, μονιμοποίηση όλων όσοι εργάζονται με ελαστικές εργασιακές σχέσεις, αλλά και την ανάκληση της τρομοκρατικής απόλυσης της συνδικαλίστριας Χρυσάνθης Μπόλα.

«Μόνο με συλλογικό - μαζικό αγώνα θα κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας!», σημειώνει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας: «Με αγώνα που για να είναι αποτελεσματικός, πρέπει να στρέφεται ενάντια στην πηγή της επίθεσης. Ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και την πολιτική της ΕΕ που τους υπηρετεί. Σε αυτόν τον δρόμο σε καλούμε να αγωνιστούμε μαζί. Αλλωστε ο λαός της Νάουσας έχει πείρα, με τον αγώνα του έχει αποτρέψει και έχει βάλει εμπόδια στα σχέδια τους επανειλημμένα. Στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε».