«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Μια γιορτή βιβλίου, γιατί η γνώση είναι δύναμη!
Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2023

Μια γιορτή βιβλίου εξελίσσεται μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ και συγκεκριμένα στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», όπου από την πρώτη μέρα έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων που έχει εκδώσει η «Σύγχρονη Εποχή» περιμένουν να βρεθούν στα χέρια μεγάλων και μικρών φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, του Φεστιβάλ αλλά και νέων ανθρώπων που θα περάσουν από τις εκδηλώσεις του για πρώτη φόρα.

Το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, τα «Απαντα» του Λένιν και του Στάλιν, η μικρή μαρξιστική βιβλιοθήκη, οι νέες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», επεξεργασίες του ΚΚΕ αλλά και εκδόσεις λογοτεχνίας, ιστορίας, πολιτικής, πολιτισμού και φυσικά, παιδικά κι εφηβικά βιβλία είναι στη διάθεση των χιλιάδων επισκεπτών του Φεστιβάλ.

Κι όπως πάντα, οι μεγάλες προσφορές έως και 70% θα κάνουν ακόμα πιο προσιτά τα βιβλία σε όλους.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών έχουν περιηγηθεί στους πάγκους με τα βιβλία, διαβάσει τα οπισθόφυλλα, έχουν προμηθευτεί τους τίτλους που επιθυμούν ή έχουν κάνει το πρώτο ψάξιμο για να επανέλθουν τις 2 μέρες που απομένουν και να κάνουν τις αγορές για αυτούς ή για κάποιο δώρο.

Ιδιαίτερη από τις πρώτες ώρες είναι η ζήτηση για νέες εκδόσεις όπως «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό: 2. Για το κράτος και τη δημοκρατία» της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ και τη συλλογή κειμένων του Β. Ι. Λένιν και του Ι. Β. Στάλιν, «Για την ταξική πάλη στην Ουκρανία».


RIZOSPASTIS

Σήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου θα βρίσκονται η Σεμίνα Διγενή και ο Φώντας Λάδης για να υπογράψουν στους αναγνώστες τα βιβλία τους.