Ενα μεγάλο γλέντι η Λαϊκή Σκηνή
Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023

«Με όνομα βαρύ σαν ιστορία» ο Στέλιος Διονυσίου, μαζί με τον θρυλικό βιρτουόζο του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο και την εξαιρετική Ασπασία Στρατηγού, «έκλεισαν» το μουσικό πρόγραμμα της Πέμπτης στη Λαϊκή Σκηνή του Φεστιβάλ, με μια μοναδική παράσταση με κέφι, χορό και τραγούδι.

Ο Στ. Διονυσίου ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία του, όπως το «Ψηλά τα χέρια» και το «Θα τη χωθώ σε κάποιο μπαρ», αλλά και ιστορικά κομμάτια του πατέρα του, Στράτου, όπως «Καλύτερα μαζί σου και τρελός», «Της γυναίκας η καρδιά» και «Ξένος».

Ο Χρ. Νικολόπουλος έπαιξε και τραγούδησε κομμάτια από την πενηντάχρονη και πλέον παρουσία του στην ελληνική μουσική. «Με τα φώτα νυσταγμένα», «Τα βοτσαλάκια» και άλλα πασίγνωστα τραγούδια έκλεψαν το θερμό χειροκρότημα.

Οι χοροί μπροστά στη σκηνή εναλλάσσονταν ανάλογα το τραγούδι και το κέφι δεν έλειψε λεπτό. Αλλα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια όπως το «Υπάρχω», «Των αγγέλων τα μπουζούκια» και η «Μολυβιά» έτυχαν πραγματικής αποθέωσης.

Οι καλλιτέχνες ευχαρίστησαν θερμά για την πρόσκληση και την παρουσία τους στο Φεστιβάλ.

Σημειώνεται ότι Στέλιος Διονυσίου και Χρήστος Νικολόπουλος έκαναν «ντεμπούτο» στη σκηνή του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και το κοινό τους υποδέχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο!