Ενα αναμνηστικό στην Μάγδα Φύσσα
Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023

Μια συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε την Παρασκευή στον χώρο του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», στο Φεστιβάλ. Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ αλλά και αθλητές και προπονητές μαχητικών αθλημάτων παρέδωσαν στην Μάγδα Φύσσα ένα αναμνηστικό της 2ης Επίδειξης Μαχητικών Αθλημάτων που οργάνωσε η ΚΝΕ στο πλαίσιο του φετινού 11ου Αθλητικού Camp, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Παύλο Φύσσα για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του.

Το αναμνηστικό περιελάμβανε τη φωτογραφία από το πανό που σήκωσαν μέλη των ομάδων πυγμαχίας και όσοι παραβρέθηκαν στις εξέδρες της επίδειξης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Νίκος Τσούκας, προπονητής πυγμαχίας, η Ελπίδα Νασιοπούλου, πρωταθλήτρια Ελλάδας και εκπαιδεύτρια Μάι Τάι, η Αναστασία Ποντίκα, παγκόσμια πρωταθλήτρια και προπονήτρια κικ μπόξινγκ, και ο Δημήτρης Βουρνάς, προπονητής κικ μπόξινγκ.

Τόνισαν ότι η 2η Επίδειξη Μαχητικών Αθλημάτων έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα, αλλά και σε κάθε αγωνιστή, σε όποιον έχει σηκώσει χέρι το τέρας του φασισμού. Αλλά και το μήνυμα πως οι φασίστες δεν χωρούν πουθενά, ούτε στα γυμναστήρια ούτε στις γειτονιές ούτε στα σχολεία. Σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ενωμένοι μπορούμε να βγάλουμε knockout το σύστημα που γεννά τον φασισμό».