ΠΑΤΡΑ
Σε θέση υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και την επόμενη μέρα των εκλογών!

Εναν σύμμαχο και συμπαραστάτη θα έχουν στο πλευρό τους ξανά ο λαός και η νεολαία της πόλης

Τρίτη 17 Οχτώβρη 2023

Με τη σιγουριά ότι και την επόμενη μέρα των εκλογών, θα έχουν στο πλευρό τους έναν άξιο συμπαραστάτη για κάθε τους διεκδίκηση «ξημέρωσε» η Δευτέρα για τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία στην Πάτρα.

Η επικράτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή και η επανεκλογή του Κώστα Πελετίδη για τρίτη συνεχή φορά έδωσαν το έναυσμα σε πλήθος λαϊκού κόσμου, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, να ξεσπάσει σε μια μεγάλη γιορτή, με όλους όσοι όλο το προηγούμενο διάστημα και με ιδιαίτερη ένταση την προεκλογική περίοδο μπήκαν στη μάχη για την ανανέωση της θητείας της αγωνιστικής δημοτικής αρχής.

Γι' αυτό και η τελική νίκη με 56,69% και 40.577 ψήφους, έναντι 43,31% και 31.003 ψήφων του διεκδικητή της δημαρχίας, υποστηριζόμενου από τη ΝΔ, Κ. Σβόλη, έφερε νέα χαμόγελα σε λαϊκό κόσμο.

Μια νίκη που ήρθε παρά τον βρώμικο πόλεμο που δέχθηκε η «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Κ. Πελετίδης, με τον λαό να δίνει επιβράβευση για τις μάχες που έδωσε, πετυχαίνοντας και απτά αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα, άλλωστε, τα αναγνωρίζουν πλατιές λαϊκές μάζες, που ξέρουν ότι και την επόμενη πενταετία η δημοτική αρχή θα είναι μπροστά για την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολλών, απέναντι σε αυτά των λίγων. Γνωρίζουν, ταυτόχρονα, ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τα επόμενα, η νυν δημοτική αρχή θα σταθεί απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ, μένοντας με συνέπεια στο μετερίζι που από την πρώτη της στιγμή διάλεξε, αυτό της προάσπισης των συμφερόντων της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας.

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκε ο λαός της Πάτρας την επανεκλογή του Κ. Πελετίδη
Το γεγονός αυτό ο λαός της πόλης το έχει διαπιστώσει. Γνωρίζει, επιπλέον, ότι η δημοτική αρχή, που θα αναλάβει και τυπικά την 1η Γενάρη, αποτελεί συνέχεια της σημερινής, θα είναι στήριγμά του στον καθημερινό αγώνα, αντιπολίτευση στις κυβερνήσεις και στο αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Διοίκησης.

Ξέρει, ακόμη, ότι μαζί με τον αγώνα του, μέσα από τη συμμετοχή του στην καθημερινή πάλη, μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα για τις ανάγκες που συνολικά έχει σήμερα (σε όλα τα επίπεδα), αλλά και για τα έργα που απαιτούνται προς όφελός του, κάτι το οποίο ξέρουν άλλωστε και όλοι όσοι πολέμησαν τη δημοτική αρχή (κυβερνήσεις, αστικά κόμματα, τοπικοί εκπρόσωποί τους), μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο μηδενίζοντας το έργο και τη δράση της, αλλά και με χυδαίους πολλές φορές χαρακτηρισμούς, που επεκτείνονταν και στις λαϊκές διεκδικήσεις και ανάγκες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κόντρα στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς στη διαχείριση των απορριμμάτων (2024-02-06 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2023-10-09 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2023-10-07 00:00:00.0)
Με αποφασιστικότητα για την επανεκλογή της δημοτικής αρχής και το δυνάμωμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια (2023-10-06 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2019-02-09 00:00:00.0)