ΑΓΡΙΝΙΟ
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023

Το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης έστειλαν και από το Αγρίνιο εργαζόμενοι, νεολαία και απλός λαϊκός κόσμος, στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο χτες βράδυ στον πεζόδρομο «Παπαστράτου».

Στη μαχητική κινητοποίηση, αλλά και από την ομιλία του γενικού γραμματέα του συνδικαλιστικού φορέα Δημήτρη Δήμα, αναδείχθηκε ότι υπεύθυνο για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού διαχρονικά είναι το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ, με τις «ευλογίες» και συνδρομή των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Σημειώθηκε ότι και με τις ενέργειές του, το Ισραήλ προκαλεί προβλήματα και στον ίδιο του τον λαό και τονίστηκε η ανάγκη η Ελλάδα να μείνει μακριά απ' τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που μόνο κινδύνους προκαλούν και για τον λαό και τη νεολαία του στη χώρα μας.

Το κεντρικό σύνθημα «λευτεριά στην Παλαιστίνη» ακούστηκε δυνατά σε όλη την πόλη, όπως και «οι ιμπεριαλιστές τη Γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», καθώς και άλλα, απ' όλους όσοι βρέθηκαν στη συγκέντρωση και την πορεία.