ΣΚΟΤΙΑ
Τιμωρία για την αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Η διοίκηση της Σέλτικ αναστέλλει τα διαρκείας σε φιλάθλους που εξέφρασαν συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό λαό

Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2023

Από τις πρόσφατες εκδηλώσεις αλληλεγγύης των οπαδών της Σέλτικ προς την Παλαιστίνη
Σε μια απαράδεκτη και καθ' όλα αναντίστοιχη των διαθέσεων των φιλάθλων της κίνηση προέβη η διοίκηση της Σέλτικ το απόγευμα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση η διοίκηση ενημέρωσε ότι αναστέλλει τα εισιτήρια διαρκείας και απαγορεύει την είσοδο σε αγώνες, εντός και εκτός έδρας, σε 200 φιλάθλους, μέλη του γκρουπ «Green Brigade», που ταυτοποιήθηκαν από κάμερες ασφαλείας να κρατούν παλαιστινιακές σημαίες!

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της Σέλτικ, στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας τους για το Champions League, αγνόησαν επιδεικτικά τις υποδείξεις της διοίκησης, αλλά και της UEFA, να μην αναρτήσουν πανό πολιτικού περιεχομένου ή σημαίες ξένων κρατών, και κράτησαν στα χέρια τους εκατοντάδες σημαίες της Παλαιστίνης, εκφράζοντας με συγκινητικό τρόπο την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό που δολοφονείται μαζικά αυτές τις μέρες από το κράτος - εγκληματία Ισραήλ.

Ωστόσο φαίνεται ότι η κίνηση αυτή ενοχλεί τόσο τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες της Σέλτικ, όσο και την UEFA, γιατί χαλάει τη «σούπα» του βρώμικου δόγματος «No Politica», το οποίο συν τοις άλλοις εφαρμόζουν επιλεκτικά οι διοικούντες το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στόχος πλέον είναι η φίμωση των «Green Brigade» που πρωτοστατούν διαχρονικά στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, αλλά και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων εργαζομένων και άλλων καταπιεσμένων λαών.