ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ
Νέο «ξέπλυμα» στο κράτος - δολοφόνο Ισραήλ

Με τον μανδύα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ

Παρασκευή 1 Μάρτη 2024

Την ώρα που το έγκλημα από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ συνεχίζεται, με τους νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας να ξεπερνάνε τους 30.000, ανάμεσά τους χιλιάδες μικρά παιδιά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ... υποδέχτηκε τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Noam Katz.

Ετσι, βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο τομεάρχης Αμυνας, Ευ. Αποστολάκης, μαζί και με άλλους από τον ακροδεξιό χώρο δεν έχασαν την ευκαιρία, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, να «ενημερωθούν» για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Στο τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει και η ...οικογενειακή φωτογραφία με τον πρέσβη, δίνοντας ακόμα μια γερή δόση «ξεπλύματος» στο μακελειό που διαδραματίζεται στην Παλαιστίνη.

Οπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη συνάντηση αποθεώθηκε το «δικαίωμα αυτοάμυνας» του Ισραήλ, χωρίς φυσικά να ειπωθεί κουβέντα για την πολυετή κατοχή της Παλαιστίνης. Κατά τ' άλλα περίσσεψαν οι επικλήσεις στο «διεθνές δίκαιο» και οι προτροπές για την κατάπαυση του πυρός μαζί με τα κροκοδείλια δάκρυα για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα και αφού πλέον οι θηριωδίες του Ισραήλ δεν μπορούν να θαφτούν με τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω από τα στόματα των κυβερνητικών βουλευτών αλλά και άλλων όπως του ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται μόνο ως ευχολόγιο όταν από κοινού συμφωνούν στη στήριξη του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ, στην εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας μαζί του, συνολικά στην εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο και στα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.