Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ
Σάββατο 25 Μάη 2024 - Κυριακή 26 Μάη 2024

Το Σάββατο 25 Μάη

- Στις 11 π.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους στα πανεπιστήμια, στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στην Αθήνα. Θα μιλήσουν η Νίκη Χρονοπούλου και η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», «902.gr» και ΜΜΕ Αττικής καλούν σε σύσκεψη στο βιβλιοπωλείο - cafe της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ, και ο Νίκος Αγγελίδης.

- Στις 7 μ.μ. σε εκδήλωση στο δημαρχείο Δράμας θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Αργυρούπολης - Ελληνικού καλούν στην πλατεία Ποντίων - Δημήτρης Ευσταθιάδης (Μετρό «Αργυρούπολη»). Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Κωτσαντής και η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου καλούν στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Θα μιλήσουν ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και η Στέλλα Βαλαβάνη.

- Στις 7.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε συγκέντρωση στο Αιτωλικό. Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού.

- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη υγειονομικών της Καρδίτσας στο cafe «Σύγκλητος», θα μιλήσει η Πόπη Μπούτα.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Σαλαμίνας καλεί στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα). Θα μιλήσει ο Ανέστης Τσουκαράκης.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Μεγάρων καλεί στην πλατεία Λυτάρα. Θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης και ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής Δυτικής Αττικής του Κόμματος.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Βόρειων Χωριών καλεί στην πλατεία Βαρνάβα. Θα μιλήσουν ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ, και η Κατερίνα Γεράκη.

- Στις 8.30 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ληξούρι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας, και οι Κατερίνα Δεμέτη και Βικτωρία Κούτση.

Την Κυριακή 26 Μάη

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Πεντέλης - Μελισσιών καλεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (έναντι του Πολιτιστικού Κέντρου). Θα μιλήσουν η Κατερίνα Γεράκη και ο Κώστας Γουλιάμος.

- Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Ταύρου - Μοσχάτου καλούν στην πλατεία Αττάλειας. Θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος, και η Στέλλα Βαλαβάνη.

Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Βύρωνα καλούν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

- Στις 11.30 π.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Καλάβρυτα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας του Κόμματος, και ο Βαγγέλης Κατσακούλης.

- Στις 11.30 π.μ. οι ΚΟ Δάφνης - Υμηττού καλούν στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης. Θα μιλήσουν ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ, και ο Ανέστης Τσουκαράκης.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Πωγωνίου καλεί στο καφενείο «Τζόνυ». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

- Στις 11.30 π.μ. σύσκεψη στο cafe «Τζοκόντα» στην Καβάλα. Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής.

- Στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία του Τρανοβάλτου Κοζάνης. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη.

- Στις 12 μ. οι ΚΟ Ηλιούπολης καλούν στην πλατεία Φλέμινγκ. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, και η Ιωάννα Κολοβού.

- Στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία Φαλάνης. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά.

- Στις 12 μ. οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη στο μουσικό καφενείο «Οκτάβα». Θα μιλήσει η Κλειώ Χριστοπούλου.

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ «Teleperfomance» και Τηλεφωνικών Κέντρων καλούν σε σύσκεψη στο μεζεδοπωλείο «Το Μπουλούκι» (Καρπού 36, Αθήνα). Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεράκη.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ωρωπού καλεί στην πλατεία Ηρώων, Νέα Παλάτια. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του Κόμματος, και η Χριστίνα Σκαλούμπακα.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Διονύσου καλεί στην πλατεία Δημοκρατίας. Θα μιλήσουν η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του Κόμματος, και ο Νίκος Αγγελίδης.

- Στις 7 μ.μ. στο cafe «Κήπος» στα Χανιά. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Στεφανάκης και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

- Στις 7 μ.μ. στην Καρδίτσα, στη συνοικία των Καμινάδων. Θα μιλήσει η Πόπη Μπούτα.

- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Νάουσας, με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Κωτσαντή. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας καλεί στο Καινούργιο. Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού.

- Στις 8.30 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Ιθάκη, στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ. Θα μιλήσει η Βικτωρία Κούτση.

Τη Δευτέρα 27 Μάη

- Στις 7.30 μ.μ. σύσκεψη στο καφενείο του Ορέστη, στην πλατεία Πενταλόφου του δήμου Ορεστιάδας, με θέμα «Πράσινη ανάπτυξη και εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή». Θα μιλήσει ο Βασίλης Μπέλλος.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Γλυφάδας καλεί στον «Δρόμο των Ποιητών» (Γρ. Λαμπράκη και Αγ. Μεταξά). Θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος, και η Κλειώ Χριστοπούλου.

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην Καλαμαριά, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσουν οι Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και Βασίλης Τομπουλίδης.

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στη Θέρμη, στην πλατεία Παραμάνα. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης και ο Κώστας Γουλιάμος.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Πωγωνίου καλεί στο καφενείο του Γρηγόρη Ιωάννου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασούλας.

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας στην Πάτρα, στη νέα πλατεία Αγίας Αλεξιώτισσας, με θέμα «Εξω τα ναρκωτικά και οι ναρκέμποροι απ' τα σχολεία και τις γειτονιές μας! Στέλνουμε μήνυμα με πιο δυνατό ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!». Θα μιλήσουν οι Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και εν νέου υποψήφιος, Κώστας Μουγκογιάννης, Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας, και Κώστας Πελετίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και δήμαρχος Πατρέων.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Χαλανδρίου - Ψυχικού καλεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Νέο Ψυχικό. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ, και η Νίκη Χρονοπούλου.

- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Χαϊδαρίου καλούν στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου και ο Νίκος Αγγελίδης.

- Η Πόπη Μπούτα θα μιλήσει στις 5 μ.μ. στο Φύλλο Παλαμά, στις 6.30 μ.μ. στον Συκεώνα και στις 8 μ.μ. στην Ιτέα.