ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ (POWERLIFTING)
Πανελλήνια πρωτιά για τον Γ. Ευθυμιάδη

Συγχαρητήρια από την ΚΝΕ για την επιτυχία του αθλητή

Τρίτη 4 Ιούνη 2024

Ο Γ. Ευθυμιάδης κατά την απονομή του μεταλλίου για την πρωτιά του στο Πανελλήνιο Κύπελλο
Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου (powerlifting) κατέκτησε ο Γιάννης Ευθυμιάδης. To δυναμικό τρίαθλο είναι ένα άθλημα δύναμης, όπου οι αθλητές έχουν τρεις προσπάθειες για να σηκώσουν το μέγιστο δυνατό βάρος σε καθεμία από τρεις ασκήσεις, το squat (κάθισμα με μπάρα), την πίεση πάγκου και το deadlift (άρση). Οι αθλητές ή αθλήτριες που πετυχαίνουν το μέγιστο άθροισμα και στις τρεις άρσεις ανακηρύσσονται νικητές.

Ας σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της απονομής του μεταλλίου ο Γιάννης Ευθυμιάδης, βρισκόμενος στην πρώτη θέση του βάθρου, ήταν τυλιγμένος με τη σημαία της Παλαιστίνης, εκφράζοντας την καταδίκη του για το έγκλημα που συντελείται στη Γάζα από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ.

Συγχαρητήρια από την ΚΝΕ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ εκφράζει «θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή και σύντροφό μας, Γιάννη Ευθυμιάδη», ενώ του εύχεται «υγεία, πολλές επιτυχίες και καλή δύναμη!».

Επίσης, συγχαρητήρια εξέφρασε το Τομεακό Συμβούλιο Πιερίας της ΚΝΕ, σημειώνοντας: «Είμαστε αισιόδοξοι καθώς η πρωτοβουλία να βραβευτεί με τη σημαία του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης βρήκε θετική ανταπόκριση και περήφανοι, διότι με κάθε ευκαιρία τα μέλη της ΚΝΕ σημειώνουν επιτυχίες και παράλληλα δείχνουν ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας, με τους λαούς και τον αγώνα τους!».