Για Αυτοδιοίκηση ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΥΡΙΟ συσπείρωσης κι αγώνα

Τις υποψηφιότητες για τις Νομαρχίες Αθήνα και Πειραιά παρουσίασε χτες η συμπαράταξη της ΝΑΣ και του ΔΗΚΚΙ

Παρασκευή 10 Μάη 2002

Την κοινή αγωνιστική πορεία για μια άλλη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπου ο λαϊκός παράγοντας θα βγει στο προσκήνιο, θα πρωταγωνιστήσει, θα δημιουργήσει άλλους συσχετισμούς στην πολιτική σκηνή, θα αγωνιστεί για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, εκφράζει η συμπαράταξη της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ) και της «Δημοκρατικής Κοινωνικής Κίνησης» (ΔΗΚΚΙ).

Παρουσία πλήθους εκπροσώπων μαζικών φορέων και ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έγινε χτες η συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν ο υποψήφιος για τη Διευρυμένη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθήνας-Πειραιά, Θανάσης Παφίλης, και οι υποψήφιοι νομάρχες Αθήνας, Ηλίας Νικολόπουλος, και Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη.

Οι τρεις υποψήφιοι υπογράμμισαν ότι η απόφαση συνεργασίας των δύο κινήσεων αποτελεί την αρχή μιας πορείας οικοδόμησης ενός ευρύτερου μετώπου, που έχει στόχο να διευρυνθεί και με άλλες δυνάμεις, κινήσεις και προσωπικότητες που επιλέγουν το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα.



Οι υποψήφιοι της συμπαράταξης ΝΑΣ - ΔΗΚΚΙ Θανάσης Παφίλης, Ελπίδα Παντελάκη και Ηλίας Νικολόπουλος από δεξιά προς τα αριστερά.