Στο 11ο Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελάτεια ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Στην Ελάτεια πραγματοποιήθηκε το 11ο Μουσικό Φεστιβάλ του Συλλόγου Νεολαίας Ελάτειας. Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελάτεια βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ, την Αντριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας, και τον Δημήτρη Τσούλφα, Γραμματέα της ΚΟΒ Ελάτειας ΚΚΕ.

Την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στον χώρο υποδέχτηκαν η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβαχτή, αντιδήμαρχοι και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Νεολαίας Ελάτειας.

Σημαντική και αξιέπαινη είναι η προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας κάθε χρόνο, πραγματοποιώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς όχι μόνο για την περιοχή της Λοκρίδας, αλλά και ευρύτερα. Με μεγάλη προσπάθεια αλλά και με ιδιαίτερο ζήλο προετοιμάζει κάθε χρόνο το Μουσικό Φεστιβάλ έξω από το χωριό της Ελάτειας, σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στη φύση ανάμεσα σε πλατάνια, πεύκα και ρυάκια, προσελκύοντας νέους από την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, Βοιωτίας αλλά και της Αθήνας.

Ο ΓΓ συναντήθηκε στον χώρο με την Νατάσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη και άλλους καλλιτέχνες, με τους οποίους συνομίλησε και τους συνεχάρη.

Το 11ο Φεστιβάλ φέτος πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Αυγούστου, πήραν μέρος γνωστοί καλλιτέχνες ευρέως μουσικού φάσματος. Κατ' εκτίμηση των διοργανωτών το 4ήμερο των εκδηλώσεων παρακολούθησαν πάνω από 12 χιλιάδες νέοι και νέες, αρκετοί από τους οποίους είχαν κατασκηνώσει στον χώρο.