Χιλιάδες τίμησαν τον «Killah P»
Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2024

Στα χρώματα της Παλαιστίνης τα «Λιπάσματα»
Χιλιάδες και φέτος, ιδιαίτερα νέοι νέες, κάτοικοι του Πειραιά και όχι μόνο, έδωσαν το «παρών» στην αντιφασιστική συναυλία του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος - Killah P - Φύσσας» στα 11 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Π. Φυσσα από την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή. Τη στήριξη στις δράσεις του Συλλόγου έχουν εκφράσει επίσης το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, Φοιτητικοί Σύλλογοι, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πειραιά και άλλοι μαζικοί φορείς.

Στη συναυλία που έγινε στον χώρο των πρώην Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα παρευρέθηκε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ Αττικής και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Επίσης παρευρέθηκε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Συμμετείχαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Συγκεκριμένα: Lef Kay on dex, Unveil the Sense, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Λόγος Τιμής.

Εκτός από αντιφασιστικό το μήνυμα της συναυλίας ήταν και αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. Τα σιλό του χώρου είχαν φωτιστεί με χρώματα της σημαίας τις Παλαιστίνης.