ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Χειροτεχνίες, δημιουργίες και χαμόγελα
Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2024

Τα παιδιά δημιουργούν μέσα από τις κατασκευές τους τον κόσμο της αλληλεγγύης, ανακαλύπτουν την έννοια της φιλίας, το πώς να μοιράζουν την αγάπη.

Ο Παιδότοπος και την Παρασκευή υποδέχτηκε τους λιλιπούτειους επισκέπτες του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με πολλή δημιουργία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με face painting και στη συνέχεια τα παιδιά έγιναν τα ίδια ...ζογκλέρ μέσα από μια δική τους παράσταση.

Ολες τις μέρες του Φεστιβάλ τα παιδιά ετοιμάζουν τις δικές τους χειροτεχνίες και μάλιστα το Σάββατο, μέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων, στον χώρο του Παιδότοπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τις δημιουργίες τους.

Το πρόγραμμα του Παιδότοπου την Παρασκευή συνεχίστηκε με θέατρο μαριονέτας από τον Χρήστο Τζίκα, που παρουσίασε μια πολυπολιτισμική παράσταση με κούκλες από όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, σε αλληλεπίδραση με το κοινό.

«Στηρίζουμε το Φεστιβάλ τα τελευταία 10 χρόνια και είναι τιμή μας που προσφέρουμε και στηρίζουμε και εμείς αυτήν τη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική γιορτή!», δήλωσε ο Χρ. Τζίκας.