Βραδιά για τους πρωτοπόρους της λειτουργίας του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2024

Μια όμορφη βραδιά διοργάνωσε, την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη, το Συμβούλιο Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μάνος Λοΐζος», για τα δεκάδες μέλη της ΚΝΕ, που είχαν στην ευθύνη τους βασικές λειτουργίες του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» καθ' όλη τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεών του.

Σε ζεστό κλίμα η αυλή του Στεκιού γέμισε από τα μέλη της ΚΝΕ που και τις τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ βρίσκονταν «επί ποδός» και με αυταπάρνηση και εθελοντική προσφορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ως υπεύθυνοι σε όλα τα απαραίτητα πόστα για την επιτυχία του Φεστιβάλ, έτσι ώστε να μπορέσει να υποδέχεται κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδες κόσμου στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης».

Στη διάρκεια της βραδιάς μίλησε ο Ιάσονας Φανός, Γραμματέας του ΣΠ Αττικής και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, χαιρετίζοντας όλα τα μέλη της ΚΝΕ «που συνέβαλαν ώστε το 50ό Φεστιβάλ να είναι αντάξιο των στόχων που το Κόμμα μας και η ΚΝΕ είχαν θέσει, αντάξιο της Ιστορίας του, και το μαζικότερο των τελευταίων πολλών ετών». Επίσης, αναφέρθηκε σε πλευρές της επιτυχίας του Φεστιβάλ, στην ώθηση που δίνει στις Οργανώσεις της ΚΝΕ για τη συνέχεια σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στην ξεχωριστή συμβολή των υπεύθυνων των ομάδων λειτουργίας του. Κλείνοντας τόνισε ότι «τα πιο όμορφα Φεστιβάλ μας δεν τα έχουμε ζήσει ακόμα».

Εκ μέρους του ΣΠ Αττικής της ΚΝΕ δόθηκε τιμητική αναμνηστική κάρτα σε όλους τους παρευρισκόμενους συντρόφους.