Βγαίνουμε πιο δυνατοί και ατσαλωμένοι για τα δίκαια των εργαζομένων!

Νατάσα Παναγιωτάρα, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας

Σάββατο 26 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2024

Την ώρα που η επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα γιγαντώνεται και τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν όλο και περισσότερο στη γειτονιά μας, προμηνύοντας μόνο βάσανα και κινδύνους για τους εργαζόμενους και τους λαούς συνολικά, η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ αποτελεί σημαντική «αχτίδα φωτός»!

Τώρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η συζήτηση, η ανταλλαγή πείρας, η οργάνωση και αντίδρασή μας απέναντι σε όλα όσα ταλαιπωρούν καθημερινά τους εργαζόμενους και τον λαό! Τώρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η ανάδειξη του γεγονότος ότι οι ίδιοι που κερδίζουν από την άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων είναι οι ίδιοι που «τρίβουν τα χέρια τους» για τους βρώμικους πολέμους, τη συμμετοχή και της χώρας μας σε αυτούς.

Γι' αυτό, κάθε εργαζόμενος, κάθε τίμιος συνδικαλιστής, καθένας που προβληματίζεται για το σήμερα και το αύριο, θα έχει όφελος από τις εργασίες στις 9 και 10 Νοέμβρη.

Σε αυτόν τον μεγάλο αγωνιστικό σταθμό θα είναι και το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, με ακόμα μεγαλύτερη αντιπροσωπεία, με ακόμα περισσότερους συνδικαλιστές από όλο τον νομό, με πίστη ότι θα βγούμε πιο δυνατοί, πιο ατσαλωμένοι, μαχητικά μπροστά για τα δίκαια όλων των εργαζομένων!