Ανδρες, μάτια και ταξιαρχίες
Παρασκευή 14 Ιούνη 2002

Σκηνή από την ταινία «Tokyo eyes»
Μια εξαιρετική ελληνική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου με τον τίτλο «Ολοι άνδρες είναι ίδιοι» θα προβληθεί από το ALTER στις 31.00. Πρόκειται για μια ευχάριστη διασκευή του έργου του Γρ. Ξενόπουλου «Πειρασμός». Κεντρικός ήρωας στην ταινία είναι μια όμορφη κοπέλα που εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι, μια κοπέλα όλο χυμούς, νάζι και δροσιά. Ενας κινούμενος πειρασμός εν ολίγοις, που κάνει όλον τον ανδρικό πληθυσμό της οικογενείας να αναστενάζει, να ονειρεύεται, να αναστατώνεται, να ελπίζει... Με τους: Αννα Φόνσου, Γιάννη Βογιατζή, Δ. Παπαγιαννόπουλο, Μαρίκα Κρεββατά και Γιάννη Γκιωνάκη.

Από τη ΝΕΤ στις 23.00 « Tokyo eyes» του Ζαν Πιερ Λιμοζέν.

Πρόκειται για μιαν αναλάφρη, δροσερή και νεανική περιπέτεια που μας μεταφέρει στο Τόκιο για να ζήσουμε την ιστορία μιας 17χρονης κομμώτριας, που συνδέεται με έναν μύωπα, παθιασμένο με τα βίντεο γκέιμ.

Τέλος, από το MEGA η «Χαμένη ταξιαρχία» του Μαρκ Ρόμπσον.

Μια πολεμική ταινία με θέμα το γαλλοαλγερινό πόλεμο που μας παρουσιάζει τον αντισυνταγματάρχη Ρασμπεγκί και τους άνδρες του που έχουν καθήκον να επαναφέρουν την «τάξη» στην Αλγερία, (φυσικά την τάξη που ήθελαν οι Γάλλοι). Με τους Αντονι Κουίν, Τζορτζ Σίγκαλ, Αλέν Ντελόν, Κλαούντια Καρντινάλε, Μισέλ Μοργκάν.