28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις - καλέσματα αγώνα
Τετάρτη 19 Ιούνη 2002

Μια «ομάδα πρωτοβουλίας» ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά δημιουργήθηκε, μέσα από μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε προχθές στη Λαμία. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της δίμηνης πολιτικής δράσης της οργάνωσης ενάντια στα ναρκωτικά και μίλησε ο Αγης Τριγάζης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, που στάθηκε ιδιαίτερα στις πολιτικο-οικονομικές και κοινωνικές αιτίες του προβλήματος. Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία, εκπρόσωποι μαζικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών φορέων που συμμετείχαν, κατέθεσαν τις θέσεις τους και «υποσχέθηκαν» σχεδιασμό πρωτοβουλίες και δράση.

Οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ συνεχίζονται, με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και ενθουσιασμό κι όλες οι Οργανώσεις μπαίνουν πια στους ρυθμούς του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο, είναι:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας, στις 7.30 μ.μ., ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

-- Στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, στις 8 μ.μ., ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Πάρκο Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Η Τομεακή Οργάνωση Ιδιωτικών Σχολών Αθήνας διοργανώνει έξω από το «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας», στις 6 μ.μ., εκδήλωση με θέμα: «Δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές».

-- Οι μαθητικές οργανώσεις Περιστερίου, στον πεζόδρομο, στις 8 μ.μ. για την παιδεία και τον ελεύθερο χρόνο.

-- Στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, στις 7.30 μ.μ., για τις εργασιακές σχέσεις.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Γκράβας, στο θεατράκι της Γκράβας, στις 8 μ.μ., για την παιδεία.

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Κέντρου Θεσσαλονίκης, στην Καμάρα, στις 8.30 μ.μ., ενάντια στα ναρκωτικά. Θα μιλήσει η Ελένη Αθανασιάδου, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

- Στο Ρολόι Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, στις 8.30 μ.μ., για την παιδεία.

-- Στη Σέκλιζα Καρδίτσας, στην κεντρική πλατεία της, στις 8 μ.μ., ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

-- Στο Μώλο της Πάτρας (πλατεία τριών Συμμάχων), στις 8 μ.μ., για την παιδεία.