28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Μεγάλη η ανταπόκριση των νέων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2002

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση υποδέχονται οι νέοι σε πολλά μέρη της χώρας, τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, που γίνονται στα πλαίσια του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ».

Και αυτή τη βδομάδα έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεις. Μέχρι και το Σάββατο, 10 Αυγούστου, θα συνεχιστούν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στη Θάσο. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θάσο έχουν κεντρικό θέμα την παγκοσμιοποίηση και τη Σύνοδο Κορυφής 2003. Σήμερα, Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις Μαριές. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Λιμένα, ενώ το Φεστιβάλ της Θάσου θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου στα Λιμενάρια. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 το βράδυ και σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Θ. Χιώνης, από το Γραφείο Περιοχής της ΚΝΕ και ο Παναγιώτης Ροδάς, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν παρέα με νεανικά ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα.

Με θέμα «Νέοι και Τοπική Αυτοδιοίκηση», θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στις 8.30μ.μ.

Επίσης, την Παρασκευή, 9 Αυγούστου, εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, η οποία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και έχει θέμα «Σύνοδος Κορυφής 2003».

Διήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Αυγούστου, στη Ζάκυνθο, ενώ την Κυριακή κεντρική εκδήλωση θα γίνει στο Ναύπλιο.

Προφεστιβαλική εκδήλωση, με θέμα «Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές», θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στην Ελάτη Τρικάλων, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αφιέρωμα στην Ρόζα Ιμβριώτη.