Οι εργαζόμενοι αγκαλιάζουν τη ΝΑΣΥ
Σάββατο 24 Αυγούστου 2002

Eurokinissi

Ο Γιώργος Ρόκος, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ελευθερίου - Κορδελιού στο κλιμάκιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» Θεσσαλονίκης (ΝΑΣΥ) που τους επισκέφθηκε χτες με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Γιώργο Ρόκο. Στη χτεσινή περιοδεία, τον υποψήφιο νομάρχη συνόδευαν και δύο υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι, που επί σειρά ετών υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Σταμάτης Διονυσίου, πρώην δήμαρχος Εύοσμου και ο Κώστας Σαπρανίδης, πρώην δήμαρχος Αμπελοκήπων.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, άκουσαν τις θέσεις της ΝΑΣΥ και συμφώνησαν όταν ο Γ. Ρόκος δήλωσε πως πρέπει όλοι μαζί, λαός και εργαζόμενοι, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους για να μπει φραγμός στην πολιτική που υποθηκεύει τη ζωή και το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους. Οταν τους κάλεσε να κάνουν το πρώτο βήμα με τη στάση τους στις εκλογές για την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αναδεικνύοντας αιρετούς που θα βρίσκονται σταθερά δίπλα τους, συμπαραστάτες στον αγώνα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων αλλά και των γενικότερων πολιτικών επιλογών.

Οι εξορμήσεις της ΝΑΣΥ για την επαφή με το λαό της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται καθημερινά. Την επόμενη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, κλιμάκιο της παράταξης θα επισκεφθεί στις 9π.μ. το ΙΓΜΕ, όπου θα συζητήσει με τους εργαζομένους, ενώ στις 11π.μ. θα περιοδεύσει στα καταστήματα της οδού Εγνατίας. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν επισκέψεις στην περιοχή της Καλαμαριάς. Η εξόρμηση στην περιοχή θα κορυφωθεί με τη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στον Πεζόδρομο.