«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Αύριο Πέμπτη η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα
Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2002

Με δύο μεγάλες και ταυτόχρονες συγκεντρώσεις, σε Αθήνα και Πειραιά, αύριο Πέμπτη, 3 του Οκτώβρη, στις 8 το βράδυ, μπαίνει στην τελική ευθεία της μάχης της ψήφου η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στα Προπύλαια (μπροστά στην Εθνική Βιβλιοθήκη). Θα μιλήσουν ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά Θανάσης Παφίλης και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Ηλίας Νικολόπουλος.

Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει μαχητική, αγωνιστική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου εναντίον του Ιράκ και της εμπλοκής της χώρας μας.

Προσυγκεντρώσεις για τη μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας θα γίνουν στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια (Νεολαία, Δυτικές και Βόρειες συνοικίες), στα Χαυτεία, Σταδίου και Αιόλου, (η Α΄ Περιφέρεια και οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων) και στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Παλιά Βουλή (Νότιες και Ανατολικές συνοικίες).

Στον Πειραιά η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κοραή, με ομιλητές την υποψήφια νομάρχη Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τζατζάνη.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς!