Η Πετρούπολη θα συνεχίσει το δρόμο προς τα μπροστά

Με στόχο ούτε μια λαϊκή ψήφος να μη χαριστεί στους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής, δίνουν τη μάχη του 2ου γύρου ο Γιώργος Γιώγος και η «Δημοκρατική Συνεργασία»

Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002

Ο Γιώργος Γιώγος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης
Με πίστη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για τη νίκη στο 2ο γύρο των εκλογών έχουν ριχτεί από χτες η «Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γιώγος. Με την πίστη ότι «σε τούτα δω τα μάρμαρα», ποτέ δεν έπιασε η σκουριά κι η λάσπη, αλλά και τη θέληση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε καμιά ψήφος εργαζόμενου, συνταξιούχου, δημοκράτη και προοδευτικού πολίτη να μη χαριστεί αυτή την Κυριακή στους εκφραστές και τα όργανα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η πορεία της Πετρούπολης προς τα εμπρός είτε το θέλουν είτε όχι θα συνεχιστεί. Γιατί, ο λαός της Πετρούπολης έχει και μνήμη και κρίση. Και ξέρει πως εδώ η αλλαγή είναι καθημερινή και πάντα προς το καλύτερο. Γνωρίζει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε τούτη εδώ την πόλη ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει λαϊκός θεσμός, κοντά στους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους. Είναι το μήνυμα αγώνα και νίκης, που απευθύνει η «Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης» στα μέλη της, αλλά και σε όλους εκείνους που στήριξαν οχτώ χρόνια τώρα τη διοίκηση του δήμου και πάλεψαν, για να γίνει σήμερα η Πετρούπολη το στολίδι των δυτικών προαστίων.

Στη συκοφάντηση και στα λόγια λάσπης η «Δημοκρατική Συνεργασία» θα «επιτεθεί» με όπλο την πολύχρονη προσφορά και τη συνέπειά της στους δημότες της πόλης. Σπίτι - σπίτι, πόρτα - πόρτα, τα μέλη, οι φίλοι της Παράταξης θα στείλουν το μήνυμα: «Καμία ψήφος δε θα χαθεί». Γιατί το «τιμόνι» του δήμου δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Γιώγος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών ως «ένα αναμφίβολα θετικό αποτέλεσμα για την Πετρούπολη και για το κίνημα γενικότερα» και συνέχισε: «Το ποσοστό που μας τίμησε ο λαός της Πετρούπολης είναι 34,09 % έναντι 37,86% του αντιπάλου μας στο 2ο γύρο, του κ. Βλάχου. Ενα ποσοστό που μας βάζει μπροστά σε ευθύνες και υποχρεώσεις. Ευθύνες και υποχρεώσεις του να ανταποκριθούμε στον πόθο του λαού της Πετρούπολης, για να συνεχίσουμε το έργο, να κατοχυρώσουμε κατακτήσεις και της πόλης και της κοινωνίας της τοπικής και να συνεγείρουμε τον κόσμο σε μια πορεία προς τα μπροστά».

Ο Γ. Γιώγος υπογράμμισε ότι «η "Δημοκρατική Συνεργασία" από τη θέση της δημοτικής αρχής, όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει δείγματα, με έργα και όχι με λόγια και από εκεί πηγάζει και η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. Αυτό στο οποίο θα στηριχτούμε είναι να προβάλουμε το δημοτικό μας έργο, τη διαφορετικότητά μας. Δε φτιάξαμε μια κομματική διοίκηση στην Πετρούπολη. Ανταποκριθήκαμε στην επιθυμία της πολύ μεγάλης πλειοψηφίας του πετροπουλιώτικου λαού. Σταθήκαμε τίμιοι απέναντί του, στηρίξαμε προσπάθειες από οποιονδήποτε που συνέτεινε στο καλύτερο για την πόλη μας και έχουμε κάθε λόγο να προσδοκούμε το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα».