ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2002

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
φωτ.

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, η Λίζα και η Βαρβάρα Κοντομιχάλου προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Επίσης, σύντροφοι και φίλοι, στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προσφέρουν τα παρακάτω ποσά:

-- Ο σ. Βακαλούδης, 305 ευρώ.

-- Ο Σωτήρης Δημητριάδης, 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας.

-- Η Κατερίνα Κασαπίδου, από τα Παλαιά Σφαγεία, 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων-Θησείου.

-- Ο Δημήτρης Κολιαράκης, στη μνήμη του ΜΗΤΣΟΥ και του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Σοφίας Πειραιά.

* * *

Φωτ.(2)

Κλείνουν δυο χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΤΑΦΟΥΛΗ και ένας χρόνος από το θάνατο της συντρόφισσάς του και αγωνίστριας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΝΤΑΦΟΥΛΗ το γένος Λάμπρου.

Υπηρέτησαν στο ΔΣΕ. Το 1949 με την ήττα, πήγαν στη ΛΔ Πολωνίας, όπου παντρεύτηκαν. Εζησαν όλα τα χρόνια της προσφυγιάς στο Ζγκόρτελετς και στο Βρόσλαβ. Μπόρεσαν τελικά να επαναπατριστούν και να πεθάνουν στην Ελλάδα. Με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους.

Η αδελφή της Παναγιώτας Χαρίκλεια και ο σύντροφός της Γιάννης Ράπτης(Κοντοβράκης), στη μνήμη τους για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΑΦΟΥΛΗ
***

Στη μνήμη των ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΠΙΝΑ, ο Αριστείδης Ζούπινας και η οικογένειά του προσφέρουν στο ΚΚΕ, με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

***

φωτ.

Στη μνήμη της ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Πετραλώνων-Θησείου πρόσφερε 40 ευρώ οικονομική ενίσχυση στην ΠΕΔΥΕ.

***

φωτ.

Στις 8-11-02, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η σύζυγός μου ΛΙΛΙΚΑ ΤΣΕΚΟΥ και κανείς από εμάς που τόσο την αγαπούσαμε δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει.

Μου λείπει το γλυκό σου χαμόγελο και η ανθρωπιά σου. Στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση στο «Ριζοσπάστη», που τον διάβαζες καθημερινά.

***

φωτ.

Εκλεισαν χτες 13-12-02, τρεις μήνες από τη μέρα που μας «έφυγε» η αγαπημένη μας σύζυγος και μητέρα ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 35 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύζυγος Παναγιώτης, η κόρη Κατερίνα

***

φωτ

Στη μνήμη του ΣΑΒΒΑ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, η γυναίκα του Βέτα πρόσφερε 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς, για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο αδελφός του Γιάννης προσφέρει 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αστρους Κυνουρίας του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
***

φωτ

Τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που δολοφονήθηκε από τους πραιτοριανούς του μακελάρη Σκόμπι πριν 58 χρόνια στις 21-12-1944, προσφέρω ως πρώτη δόση 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καμινίων Πειραιά, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος του Αρης Ιωαννίδης



ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΦΙΛΕΛΕ ΠΕΛΑΓΙΑ


ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ