ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τρίτη 28 Γενάρη 2003

Δημήτρης Βλαχογιώργος
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ.

Πόπη Τσουκαλά

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του λατρευτού παιδιού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 7 χρόνια, αλλά πάντα είναι δίπλα μας, προσφέρουμε 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας, για την οικονομική εξόρμηση.

Παντελής Παπαντολέων - Παγώνα Καραβία

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕ, της ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ, της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑ από το Θησείο, καθώς επίσης στη μνήμη των γονιών τους, η Ντίνα και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Τιμώντας τη μνήμη αξιωματικών μαχητών και μαχητριών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και των χιλιάδων αγωνιστών και αγωνιστριών, που πολέμησαν για την πατρίδα και έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα κοινωνικά ιδεώδη και τα ιδανικά του ΚΚΕ, καθώς επίσης στη μνήμη του πατέρα μου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα, 60 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Κατερίνα Μανητάρα

* * *

Φωτ.

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ: Οσα χρόνια και αν πέρασαν από τότε που έφυγες από τη ζωή, αγαπημένη μας Στέλα, δεν έφυγες ούτε λεπτό, ούτε θα φύγεις από την καρδιά και τη σκέψη μας. Ησουν ένας ακέραιος άνθρωπος, με μια σωστή οικογένεια, μάνα, γιαγιά, σύζυγος, από πολύ νωρίς προσανατολισμένη στα κομμουνιστικά ιδανικά, μια αγωνίστρια του λαού.

Πόπη Σωτηροπούλου
Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η οικογένειά της

* * *

ΦΩΤ.

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το θάνατο του ΜΗΤΣΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Για την αντιστασιακή δράση του, πέρασε πολλά χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες, χωρίς να λυγίσει, πάντα πιστός στο Κόμμα του. Ηταν αγαπητός στην κοινωνία της Κατερίνης και ιδιαίτερα στους οικοδόμους. Μέλος του σωματείου του, πρόσφερε ακούραστα τις υπηρεσίες του.

Τελευταία επιθυμία του, που την εξέφρασε στη σύζυγό του, ήταν κάθε μήνα να καταβάλλει τη συνδρομή του στην ΚΟΒ της οποίας ήταν μέλος και κάθε χρόνο να προσφέρει ένα ποσό από τη σύνταξή του στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Κυριακή Μακρίδου πρόσφερε 100 ευρώ στην οργάνωσή του για την οικονομική εξόρμηση και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΧΟΥΡΛΗ, η σύζυγός του Ρίνα προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αλιάρτου και οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αλιάρτου 40 ευρώ.

* * *

Η Μίνα Κουτσοθανά προσφέρει 30 ευρώ στο Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ στη μνήμη και αντί για στεφάνι στον τάφο του ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΔΕΓΑΪΤΗ.

* * *

Το τελευταίο δεκαήμερο του περασμένου Δεκέμβρη έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ από τα δραστήρια μέλη της ΚΟΒ Μενιδίου. Μαχητής του ΔΣΕ στον εμφύλιο και πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, με τον επαναπατρισμό του ζούσε στο Μενίδι. Πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και του μαρξισμού - λενινισμού, συνέχισε τον αγώνα του, από τις γραμμές της οργάνωσής του.

Μήτσος Μακρίδης
Εκφράζουμε τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας στη γυναίκα του Αναστασία, στα παιδιά και στα εγγόνια του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Οικογένεια Βαγγέλη Αναστάση

* * *

Φωτ.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΜΨΩΝΑΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του τα παιδιά του Μαρία και Γιώργος Δημουλάς πρόσφεραν 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση και ο φίλος του Νίκος Κωστήρης 20 ευρώ στο Παράρτημα Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος.

* * *

Στη μνήμη της ΛΙΖΑΣ ΨΩΜΙΑΔΟΥ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 6 μήνες, πρόσφεραν, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων - Θησείου, για την οικονομική εξόρμηση η Κατερίνα Κασαπίδου από τα Παλαιά Σφαγεία 50 ευρώ και η Παναγιώτα Παπαδήμα από το Θησείο 20 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της συζύγου μου ΓΩΓΩΣ ΛΙΛΗ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Νέας Ιωνίας.

Τάσος Λιλής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσάς του ΠΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο Αντώνης Σωτηρόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο Παράρτημα Πατησίων Ριζούπολης της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από τη Ζάκυνθο: ΔΗΜΗΤΡΗ, ΛΟΥΛΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΟΓΑΡΑ, ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΦΑΡΑΩ, ΝΙΚΟΥ ΤΡΟΥΣΑ, ΚΩΣΤΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑ (Μενέγου), ΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑ, ΑΡΙΣΤΟΥ ΜΑΡΟΥΔΑ (Γράμισα), ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΟΥΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ και ΚΩΣΤΑ ΚΛΑΔΗ (Κόκκινου), ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΣΤΑ (Γιαννίκου), ΔΗΜΗΤΡΗ και ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΗ (Λουκά), ΝΙΚΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΤΑ, ΔΙΟΝΥΣΗ και ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΦΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΑΔΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΡΓΑΡΗ (καπετάνιου του ΕΛΑΣ Ζακύνθου), η Φούλα Μάργαρη προσφέρει 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης - Εξαρχείων, για την οικονομική εξόρμηση.

Στέλα Παναγοπούλου-
* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από την ημέρα που έπαψε να χτυπά η καρδιά του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Γεννήθηκε στην Ανω Αγόριανη Δομοκού. ΕΛΑΣίτης στην Κατοχή και μαχητής του ΔΣΕ στον εμφύλιο, από το φθινόπωρο του 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Πολωνία.

Επαναπατρίστηκε το Δεκέμβρη του 1985.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 15 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΚΟΣΜΕΡΙΔΗ, των αδελφών μου ΦΩΤΟΥΛΑΣ και ΟΥΡΑΝΙΑΣ, οι οποίοι ως το τέλος της ζωής του αγωνίζονταν για τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Σταυροχωρίου Κιλκίς, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Βαγγέλης Κοσμερίδης

* * *

Στη μνήμη της κόρης του αγαπητού φίλου μου Δημήτρη Σέρβου, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Νίκος Γιαννακάς

* * *

Στη μνήμη των νεκρών συναγωνιστών μου, μελών του Παραρτήματος Κυψέλης της ΠΕΑΕΑ: ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΤΑΘΗ ΠΑΛΟΥΚΑ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΑΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑΣΛΑ προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.

Σωτήρης Σαμψώνας
Νίκος Μπουζαρέλος

* * *

Η Καίτη Μπλίκα προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Γαβαλούς, 10 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση ως τέταρτη δόση, 50 ευρώ στο Παράρτημα Μακρύνειας - Θέρμου της ΠΕΑΕΑ και 10 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».



Σπύρος Τσουκαλάς


Πελαγία Φιλελέ