ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΚΑΙ Β' ΕΘΝΙΚΗ
Αμφίρροπες αναμετρήσεις
Σάββατο 15 Φλεβάρη 2003

Sportidea

Ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Αρη στα Γιάννενα κλέβει την παράσταση
Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής ανοίγει σήμερα σε δυο γήπεδα.

Στις 17.00 (ΑΛΦΑ) ο ΠΑΣ Γιάννενα θα υποδεχτεί τον Αρη. Και οι δυο μονομάχοι «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης, αφού οι μεν γηπεδούχοι δίνουν μάχη για τη σωτηρία τους οι δε Σαλονικιοί είναι σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα του ματς ο τεχνικός του «Αγιαξ» της Ηπείρου, Νίκος Αναστόπουλος, είπε: «Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι σε καλή φόρμα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα βρεθούμε σε ακόμη καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Οπλο μας για μια ακόμη φορά θα είναι ο κόσμος μας».

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Φοιρός επισήμανε μεταξύ άλλων: «Και οι δυο ομάδες για διαφορετικούς λόγους θέλουν τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την ουραγό Παναχαϊκή. Ο Γιώργος Χατζάρας δήλωσε: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας». Οσον αφορά τον κόουτς της πατρινής ομάδας, Θοδωρή Πατρώνη, «σε όλα τα ματς ψάχνουμε πλέον τη νίκη», τόνισε όμως τα πράγματα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα για τους Αχαιούς, όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δυο επίσης ματς θα έχουμε και για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής σήμερα, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Στην Κασσάνδρα στις 15.00 η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ την ίδια ώρα στον Ταύρο θα συγκρουστούν οι δυο Απόλλωνες, της Αθήνας και της Καλαμαριάς. Σε παράλληλη σύνδεση και τα δυο παιχνίδια θα καλυφθούν από το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ.