«ΤΑΞΙ 2»
Σάββατο 26 Ιούλη 2003

Οταν ο Ιάπωνας πρέσβης πέφτει θύμα απαγωγής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μασσαλία, ο νεαρός αστυνομικός Εμιλιέν αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση με κάθε τρόπο για να αποκαταστήσει την τιμή του τμήματός του. Ο ταχύτατος οδηγός Ντάνιελ θα επιστρατευτεί ακόμη μια φορά για να βοηθήσει την κατάσταση με τις οδηγικές του ικανότητες και με το παντοδύναμο ταξί του. Τα πράγματα βέβαια δε θα 'ναι και τόσο εύκολα γι' αυτούς. Παρά τις καλές τους προθέσεις η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη και οι εξωφρενικές αναποδιές δεν έχουν τέλος.

Ταξί 2: Η ευρωπαϊκή εκδοχή των κωμωδιών δράσης. Εντυπωσιακά εφέ. Πολεμικές τέχνες, κυνηγητά, ατάκες τραβηγμένες από τα μαλλιά για να βγάλουν γέλιο και δύο πρωταγωνιστές - καρικατούρες που τρέχουν χωρίς λόγο και προσπαθούν να μοιάσουν σε παλιότερα αστέρια της γαλλικής κωμωδίας...

Το «Ταξί 2» δεν είναι κωμωδία που θα σου μείνει αξέχαστη και θα γελάς με το έξυπνο χιούμορ και τη μαεστρία των ηθοποιών. Είναι προσπάθειες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου να ταυτιστεί με την αμερικανική βιομηχανία. Να βγάλει χρήμα και να μπει στο παιχνίδι για τα καλά.

«Taxi 2». Κωμική περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2002. Σκην. Ζεράρ Κράβτζικ. Με τους: Σάμι Νασερί, Φρεντερίκ Ντιφεντάλ - Εμα Σιόμπεργκ, Μάριον Κοτιγιάρ, Μπερνάρ Φαρσί, Κριστόφ Μπουβέ.