ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΣΗΣ
Φωτ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΣΗΣ, ο οποίος πέθανε πριν από 3 χρόνια, υπήρξε μέλος της «Ελληνικής Δράσης» για πολλά χρόνια και μέλος του «Κέφαλου», της «Ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Ειρήνης» και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης. Ηταν από τους πιο συνεπείς αγωνιστές στον ομογενειακό χώρο. Πάλεψε για τα κοινά, ακούραστα και σιωπηλά, προσφέροντας πολλά για τα εθνικά θέματα της ελληνικής παροικίας.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Ανθούλα προσφέρει 150 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Χωρίς φυλλάδιο μπάρκαρες στην αφθαρσία της γης».

* * *

Φωτ.

Αποχαιρετώντας τον αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, μέλος του ΚΚΕ, που πέθανε πρόσφατα και θάφτηκε στο χωριό του Μπρόσνερο Χανίων, οι σύντροφοί του είπαν: Θα σε κρατήσουμε στην καρδιά μας, Αντώνη, και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το δρόμο του αγώνα, έως ότου γίνουν πραγματικότητα όλα εκείνα που και εσύ, μαζί μας, ονειρεύτηκες. Να φτιάξουμε έναν κόσμο σοσιαλιστικό.

Αντώνης Μαρκάκης
Αντώνη, να 'σαι ήσυχος. Θα τα καταφέρουμε και η Αριάδνη σου θα ζήσει ένα καλύτερο αύριο και θα 'ναι περήφανη για τον πατέρα της, για τη ζωή του, για το δρόμο που διάλεξε να περπατήσει..!

Δύναμη και κουράγιο.

Μπάμπης - Ελένη - Μιλτιάδης - Κώστας - Στέλλα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΚΩΣΤΑΚΗ Αθανασίου ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ, ο οποίος πέθανε στις 6 Σεπτέμβρη 2003 στην Αθήνα και θάφτηκε στις 8 Σεπτέμβρη στην Καλαμάτα και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω 200 ευρώ στη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και 100 ευρώ στο Παράρτημα Καλαμάτας της ΠΕΑΕΑ.

Αγγελος Κουτσούλης

* * *