ΠΟΛΟ
Στην κορυφή η Βουλιαγμένη
Τετάρτη 29 Μάρτη 2000

Η ομάδα της Βουλιαγμένης, που κατέκτησε την 1η θέση
Η ομάδα της Βουλιαγμένης κατέκτησε το 1ο Κύπελλο WATERMANIA CUP - POLO 2004, που διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΝΟ Βουλιαγμένης η εφημερίδα «Η ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ». Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρωτά κέρδισε στον τελικό της διοργάνωσης την ομάδα του ΝΟ Χανίων με 3-2.

Στο τουρνουά, που έγινε με την ευγενική χορηγία των εταιριών «ΜΠΗΤΡΟΣ ΑΕΒΕ», «WATERMANIA», «ΝΟΕ», πήραν μέρος οι οκτώ καλύτερες ομάδες της κατηγορίας των εφήβων (πολίστες που γεννήθηκαν το 1981 και νεότεροι) και έδωσαν την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Δούμπα να παρακολουθήσει από κοντά τους αθλητές, οι οποίοι το 2004 ίσως στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής για τη μεγάλη διάκριση.

Στο μικρό τελικό η ομάδα του ΝΟ Χίου νίκησε με 8-4 την αντίστοιχη της Γλυφάδας. Κορυφαίος πολίστας των αγώνων αναδείχτηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης του ΝΟ Βουλιαγμένης, καλύτερος τερματοφύλακας ο Στέλιος Πρωτονοτάριος του ΝΟ Βουλιαγμένης και πρώτος σκόρερ ο Αρτεν Ελμισιάν του Ηλυσιακού.

«Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά. Λείπουν παιχνίδια για τα παιδιά αυτής της ευαίσθητης ηλικίας. Μέσα από τους πολίστες αυτούς θα αναζητηθούν άτομα που θα στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας στην Ολυμπιάδα του 2004», δήλωσε μετά το πέρας των αγώνων ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Δούμπας, ενώ ο προπονητής της νικήτριας ομάδας, Δημήτρης Μαυρωτάς, πρόσθεσε: «Ηταν μια διοργάνωση στην οποία μετείχαν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ενα πρωτάθλημα εφήβων, μια χρυσή ευκαιρία για όλους όσοι θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτά τα παιδιά».

Η τελική κατάταξη της διοργάνωσης: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Χίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Ηλυσιακός και ΚΟ Ηρακλείου