Τα σουβλάκια του Βασίλη
ΥΛΙΚΑ
8 σουβλάκια από κοτόπουλο, (μορείτε να τα προμηθευτείτε έτοιμα ή να τα φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας ψαχνό από οποιοδήποτε μέρος του κοτόπουλου και βάζοντας ενδιάμεσα κρεμμύδι, πιπεριά ή ντομάτα ώριμη), 4 πατάτες, 300 γρ. τυρί φέτα.
Για τη σάλτσα: ντομάτα,αλάτι, λάδι, πιπέρι.
Προετοιμάζουμε τη σάλτσα με τις ντομάτες, ψιλοκομμένο μαϊντανό, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κρεμμυδάκι. Κόβουμε τις πατάτες και τρίβουμε τη φέτα. Οταν ετοιμαστεί η σάλτσα την αφήνουμε λίγο να κρυώσει, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφού τα «στρώσουμε» στο ταψί, ψήνουμε στους 220οC για περίπου 3/4 της ώρας έως 1 ώρα. Στο ενδιάμεσο του ψηφίσματος είναι καλά να «γυρίσουμε» τα σουβλάκια να ψηθούν κι από την «κάτω» πλευρά.