ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Ψήφος τιμής και πατριωτικής αξιοπρέπειας
Τετάρτη 29 Μάρτη 2000

Ο Βασίλης Κολοβός
Μέσα στην κατάμεστη δημοτική αίθουσα «ΑΣΤΡΑ» του Δήμου Βύρωνα έγινε η ετήσια συνεστίαση του παραρτήματος της Εθνικής Αντίστασης Βύρωνα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος Παναγιώτης Σταυράκης και απεύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Αθήνας Βασίλης Κολοβός ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

Με ξεχωριστή συγκίνηση απευθύνομαι σε σας, στα ηρωικά παιδιά του ΚΚΕ. Που με την αγωνιστική αλλά και ατομική στάση ζωής, τιμήσατε την έννοια άνθρωπος στον αιώνα που φεύγει.

Με τις πρόωρες εκλογές που αποφάσισαν οι Βρυξέλλες, το ΝΑΤΟ και η Νέα Τάξη πραγμάτων, ζητούν την ανανέωση της λαϊκής εντολής, ζητούν τη συναίνεση του λαού για να οδηγήσουν χωρίς αντιστάσεις λαό και πατρίδα στα αντιλαϊκά μονοπάτια της σκοτεινής ΟΝΕ εποχής, για να μπορέσουν να πάρουν μέρος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο δεύτερο κύκλο αίματος που ετοιμάζουν για τη γειτονική και φίλη χώρα Γιουγκοσλαβία και το λαό της.

Γι' αυτό και κάθε μέρα βλέπουμε τους δύο μονομάχους, σε μια άνευ ουσίας ψεύτικη αντιπαράθεση, με έναν κεραυνοβόλο έρωτα για τους αγρότες, τους εργάτες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία μπας και τους ξεγελάσουν και πάρουν την ψήφο τους.

Εσείς όπως και τότε μπήκατε και δημιουργήσατε το θαυμαστό έπος της Εθνικής μας Αντίστασης, έτσι και τώρα θα μπείτε και πάλι μπροστά, με τα παιδιά και τα εγγόνια σας, με όλον τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία για να χτίσουμε το μέτωπο της αντίστασης στη βαρβαρότητα της Νέας Τάξης πραγμάτων, να τιμωρήσουμε το δικομματισμό δηλαδή την παραδοσιακή Δεξιά, που βασάνιζε το κορμί του Νεοέλληνα αλλά και τη Νέα Δεξιά της Νέας Τάξης πραγμάτων, το ΠΑΣΟΚ, και να βγάλουμε πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, για να έχουμε ένα σταθερό σύμμαχο, έναν υποστηριχτή στους αγώνες που μας περιμένουν.

Εσείς το ξέρετε!

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος τιμής και πατριωτικής αξιοπρέπειας, είναι ψήφος που ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Ακολούθησαν λαϊκό γλέντι και παραδοσιακοί χοροί.

Παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Επίτιμος Δήμαρχος Παν. Μακρής, ο Κώστας Κάππος, οι Αντιδήμαρχοι Βύρωνα κ.κ. Χ. Μούγιας και Λ. Καλογερόπουλος και πολλοί άλλοι.