Στο 40,42% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου
Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσπάθεια μελών και φίλων του ΚΚΕ για την οικονομική ενίσχυσή του στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η πληρέστερη ανταπόκρισή του στις ανάγκες και απαιτήσεις της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης. Ως τις 17/11 το πανελλαδικό πλάνο είχε καλυφτεί σε ποσοστό 40,42%.

Οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας θέτουν ψηλότερα πλέον τον πήχη. Πατώντας στις καταγραφόμενες μεγάλες δυνατότητες δίνουν τη μάχη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Τα μηνύματα που λαμβάνουν από την επαφή τους με τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, όπου κι αν απευθύνουν το κάλεσμα για οικονομική στήριξη του ΚΚΕ, είναι ενθαρρυντικά, παρά την οικονομική δυσχέρεια των εργαζομένων. Μηνύματα που φέρουν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους φίλους του Κόμματος προ της ευθύνης να απλώσουν τη δράση τους ακόμη πλατύτερα, να απευθυνθούν σε ακόμη περισσότερο κόσμο.

Ως τις 17/11 πρώτη Οργάνωση από πλευράς κάλυψης πλάνου παραμένει αυτή του Πειραιά με 47,80%, δεύτερη η ΚΟ Κρήτης με 47,70% και τρίτη η ΚΟ Αθήνας με 45,17%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Πελοποννήσου, Στερεάς, Εξωτερικού, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλίας, Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Αιγαίου και Βορειοδυτικής Ελλάδας.


Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 33% του πλάνου της, ενώ η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» το 38%, η ΚΟΒ του «902» το 73% και η ΚΟΒ Καλλιτεχνών το 54,60%.