Ποικίλα ηχοχρώματα
Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999

Από ροκ μέχρι «έθνικ» θα φιλοξενήσει στη σκηνή του το «ΑΝ club» (Σολωμού 13 - 15 Εξάρχεια) από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα. Ροκ, ρεμπέτικα και μπλουζ θα παρουσιάσει σήμερα ο νέος τραγουδοποιός Γιώργος Μίχας, συνοδευόμενος από τους «Απόντες». Την σκυτάλη θα πάρει ο Κώστας Τουρνάς με τρεις συναυλίες στις 9, 10 και 11/12 θυμίζοντας γνωστές επιτυχίες της τριαντάχρονης μουσικής του πορείας, αλλά παρουσιάζοντας και τα καινούρια του τραγούδια. Τη Δευτέρα 13 Δεκέμβρη η Κρίστυ Στασινοπούλου(φωτό) θα παρουσιάσει την τελευταία της δουλιά «Ηχοτρόπια». Ολες οι συναυλίες ξεκινούν στις 9.30 μμ.

Στον ίδιο χώρο θα δώσει δύο συναυλίες πριν τα Χριστούγεννα και δύο μετά ο Φοίβος Δεληβοριάς, στις 20, 21, 27 και 28/12, με τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Χάλια» και από τους δύο προηγούμενους. Μαζί με τα δικά του τραγούδια θα παρουσιάσει και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Την Πέμπτη 9/12 σειρά έχουν οι «Λωτοφάγοι» σε μια διαδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι, ενώ την Παρασκευή 10/12, το μουσικό σύνολο Αρόδου θα παρουσιάσει διασκευές κλασσικής και μοντέρνας έντεχνης ελληνικής μουσικής.