ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σάββατο 17 Γενάρη 2004

Ηρώ Καρδάση
Φωτ.

Συμπληρώνονται 4 μήνες από τότε που ο σύντροφός μας και φίλος Αντώνης Μαρκάκης, «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας.

Εμείς οι συνάδελφοί του στη «Σύγχρονη Εποχή», τον θυμόμαστε καθημερινά και τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα στο οποίο εντάχθηκε και από τις γραμμές του αγωνιζόταν ως το τέλος της ζωής του, 165 ευρώ για ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα.

* * *

Φωτ.

Στις 11 Φλεβάρη συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή η συντρόφισσά μου στη ζωή και στον αγώνα Κωνσταντίνα Πανταζοπούλου.

Στη μνήμη της προσφέρω 5 ευρώ στο Παράρτημα Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ και 15 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου για τις εκλογές.

Γιώργος Πανταζόπουλος

* * *

Φωτ.2

Πέρασαν 13 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου Αντώνη Τριχά, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο του γιου μου Νίκου Τριχά.

Παρά το πέρασμα των χρόνων η μνήμη τους παραμένει άσβεστη.

Για την ονομαστική γιορτή του συζύγου μου Αντώνη και στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ για τις εκλογές, 60 ευρώ.

Μαρίτσα Τριχά

* * *

φΩΤ

Πέρασαν 6 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Αντώνη Σάββα. Καταγόταν από το Φιλότι Νάξου. Εφηβος εντάχθηκε στο εργατικό κίνημα και έμεινε συνεπής αγωνιστής για τα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Αντώνης Τριχάς
Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 30 ευρώ στην ΚΟΒ Iλίου.

* * *

Φωτ

Στις 22 Νοέμβρη 2003 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η αγωνίστρια Ολυμπία Παπουτσιδάκη, μέλος του ΚΚΕ.

Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση στη μνήμη της και σύμφωνα με τελευταία επιθυμία της προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα ανίψια της Ρόζα και Γιάννης Μαχάς

* * *

Στη μνήμη των συντρόφων Βασίλη Κυριτσόπουλου, ο οποίος πέθανε πριν από 4 χρόνια και Θεόφιλου Γάκη, που συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατό του, καθώς και στη μνήμη όλων των συναγωνιστών-μελών του ΚΚΕ, οι οποίοι πορεύτηκαν το δρόμο του αγώνα ως μέλη της ΚΟΒ Γραμματικού Καρδίτσας, οι σύντροφοί τους προσφέρουν 225 ευρώ στο Κόμμα τους, για τις εκλογές.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας Κώστα Βιτετζάκη, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού.

Η γυναίκα του Βάσω, η κόρη του Μαρία

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Παναγιώτη Τοσούνη, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Αμαρουσίου για τις εκλογές 100 ευρώ.

Φρόσω και Δέσποινα Τοσούνη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Φίλιππου Ιωαννίδη, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς κατακτητές, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Νίκος Τριχάς
Μαρία Σαντζαρίδου

* * *

Ο Μανώλης Χατζησταυρής προσφέρει 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ: Αριστοτέλη Χουλινα, Κώστα Οικονόμου, Βασίλη Παπαδιαμαντόπουλου και Γρηγόρη Σαμαρά.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Αγγελου Μαρίνη, οπαδού του ΚΚΕ και υπερασπιστή της εργατικής τάξης, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, τα ανίψια του Κώστας και Γιώργος Χοντολίδης προσφέρουν 100 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 3 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Ζήσης Λάμπρου.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Ασημίνα Λάμπρου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, από την ΚΟΒ Παιδείας Πετρούπολης.

* * *

Στη μνήμη του Νίκου Παπανικολάου, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και προς τιμή των 85 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας 50 ευρώ.

Τα εγγόνια του Νίκος Αλέξανδρου Παπανικολάου

Γεωργία Ηλιακοπούλου
Νίκος Βασιλείου Παπανικολάου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της Ηρώς Δημ. Καρδάση, μέλους του ΚΚΕ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και των μετέπειτα λαϊκών αγώνων, η οποία εξορίστηκε στη Χίο στην περίοδο του εμφύλιου, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Σοφίας» Πειραιά.

Η κόρη της Ολγα

* * *

Φωτ. 2

Στις 12 Γενάρη 2002 «έφυγε» από κοντά μας η αδελφή μου Γεωργία Ηλιακοπούλου. Στις 13 Φλεβάρη 2003 «έφυγε» η άλλη αδελφή μου Βούλα Ηλιακοπούλου.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις εκλογές, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.

Μαρία Ηλιακοπούλου - Αποστολίδου

* * *

ΦΩτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή Αναστάσιου Βλάχου ο οποίος πέθανε στις 28 Δεκέμβρη 2003, πρόσφεραν για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μενιδιού, η γυναίκα του Αικατερίνη, η αδελφή του Μαργαρίτα και ο μπατζανάκης του Μιχάλης Μαυρομάτης από 30 ευρώ ο καθένας.

* * *

Στη μνήμη του παππού μου Χαράλαμπου Σγουρή και του θείου μου Γεώργιου Σγουρή, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Μενιδιού 20 ευρώ για να ενισχύσω τον προεκλογικό αγώνα του Κόμματος.

Μ.Β.

* * *

Στη μνήμη της αδελφής μου Φανής Τσιάρα και του γαμπρού μου Αποστόλη Τσιάρα, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Βούλα Ηλιακοπούλου
Δήμητρα Αβραμοπούλου

* * *

Η Ελευθερία Διαμαντή από το Δομοκό προσφέρει 10 ευρώ στο ΚΚΕ και εύχεται επιτυχία στις εκλογές της 7ης Μάρτη.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μας Βαγγελίτσας Ιωάννου-Ζιάκα, η οποία έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, προσφέρω 100 ευρώ για τα 85χρονα του ΚΚΕ.

Γιώργος Μπακοβασίλης

* * *

O Δημ. Γεωργακόπουλος, αντιστασιακός από το Θολό Ηλείας προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζαχάρως, για την Οικονομική Εξόρμηση.



Αντώνης Μαρκάκης


ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ