ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2004

Κώστας Πιτσαρής
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας Χρήστου Λογαρά και για ενίσχυση της εκλογικής δουλιάς του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ.

Αννα, Δημήτρης, Μανούσος

Οι κόρες μας Ελευθερία, Ειρήνη

* * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Αθανάσιος Αργυρίου, μέλος του ΚΚΕ, γεννήθηκε το 1923 στον Αγιο Χριστόφορο Πτολεμαΐδας.

Πέθανε στις 18 Οκτώβρη 2003.

Οταν εργαζόταν στη ΔΕΗ, ως μέλος του συνδικάτου, συμμετείχε στους αγώνες για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων του, αλλά και για την προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος των χωριών γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. Τον διέκρινε στάση ανθρωπιάς απέναντι στους συναδέλφους του και στην κοινωνία.

Στη μνήμη του η σύζυγος και οι κόρες του πρόσφεραν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

* * *

Φωτ. 2

Πέρασαν 8 χρόνια από τις 2 Γενάρη 1996 που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας στα 44 χρόνια του ο μονάκριβος γιος και σύζυγος Κωνσταντίνος Πιτσαρής, γιατρός παθολόγος, μέλος του ΚΚΕ.

Στις 14 Μάη 1996, με σοβαρά κλονισμένη την υγεία της, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χτύπημα από τον πρόωρο θάνατο του μονάκριβου παιδιού της Κώστα, άφησε την τελευταία πνοή της η πολυαγαπημένη συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα Θεοπούλα Πιτσαρή, μέλος του ΚΚΕ, αντάρτισσα του ΕΛΑΣ και ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ, από τις γραμμές του οποίου πολεμούσε από το 1946.

Θεοπούλα Πιτσαρή
Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ, πολυαγαπημένοι μας Κώστα και Θεοπούλα.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μπάρας Τρικάλων, 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 10 ευρώ στο Παράρτημα Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ και 10 ευρώ στο Παράρτημα Τρικάλων της ΠΕΕΠΠ.

Ο πατέρας του Κώστα και σύζυγος της Θεοπούλας Βασίλης Πιτσαρής, η σύζυγος του Κώστα Ρούλα Πιτσαρή

* * *

Ο Θεόδωρος, η Τούλα και η Ελένη Βρετέα προσφέρουν στην ΚΟΒ «Αγ. Σοφίας» Πειραιά 100 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ στη μνήμη των αγαπημένων τους Ηλία, Στυλιανού και Βασιλικής Βρετέα, Παύλου και Παρασκευής Μαυροειδάκου.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγός μου Μήτσος Μακρίδης, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Για την αντιστασιακή δράση του πέρασε χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες, χωρίς να λυγίσει, πάντα πιστός στο Κόμμα του.

Τελευταία επιθυμία του ήταν κάθε μήνα να καταβάλλω τη συνδρομή του στην ΚΟΒ που ανήκε και κάθε χρόνο να προσφέρω ένα ποσό στο Κόμμα μας. Ετσι κάθε χρόνο εκπληρώνω την επιθυμία του συζύγου και συντρόφου μου.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ του για την Οικονομική Εξόρμηση και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Κυριακή Μακρίδου



Μήτσος Μακρίδης


Χρήστος Λογαράς