ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2004

Σπύρος Τσουκαλάς
ΦΩT.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή Χρήστου Λογαρά, στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε πρόσφατα και για την ενίσχυση της εκλογικής μάχης του ΚΚΕ, προσφέρω 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Υμηττού.

Ελένη Δήμου - Τρανού

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Σπύρου Τσουκαλά, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 120 ευρώ.

Πόπη Τσουκαλά

* * *

Φωτ. 2

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της Αγγέλας Καρύδη και ένα 6μηνο από το θάνατο του Στάθη Καρύδη. Υπήρξαν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ και στελέχη του ΚΚΕ. Ανάλωσαν όλη τη ζωή τους στον αγώνα για τα μεγάλα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού. Μετά τον εμφύλιο βρέθηκαν στην πολιτική προσφυγιά και πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς. Και ιδιαίτερα στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Φωνή της Αλήθειας».

Στη μνήμη τους οι κόρες τους και τα εγγόνια τους προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού, 50 ευρώ.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης Μιλτιάδη και Κατίνας Χατζοπούλου, μελών του ΚΚΕ, η Αργυρώ Χατζοπούλου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ «Τσουκαλιού», 30 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα.

Αγγέλα Καρύδη
* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου φίλου Βασίλη Μπούρα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή στις 4 Φλεβάρη 2004 και αντί για στεφάνι στον τάφο του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Αυλώνα Αττικής, 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

Στη συντρόφισσά του Πόπη Μπούρα και τα παιδιά του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Οικογένεια Νίκου και Αθανασίας Τσατσαλίδου

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που πέθανε ο Περικλής Κοτσιμήτης, οπαδός του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Mεταφοράς.

* * *

Φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, μέλη του σωματείου Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών Nομού Αττικής προσφέρουν 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Μεταφοράς.



Στάθης Καρύδης


ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ