ΠΑΣΟΚ
Προεκλογικές υποσχέσεις της ... νέας εποχής

Στην Πάτρα μίλησε χτες ο Γ. Παπανδρέου

Σάββατο 28 Φλεβάρη 2004

Eurokinissi

Χαιρετούρες και χαμόγελα αλλά...
Σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του στην Πάτρα μίλησε χτες ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη συμμετοχή του κόσμου να κινείται σε χαμηλά επίπεδα και να μην εκπληρώνει τις προσδοκίες των επιτελείων του ΠΑΣΟΚ. Στην ομιλία του ο Γ. Παπανδρέου, «σπέρνοντας» εκ νέου ψευδεπίγραφα διλήμματα στον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας από τη μια πλευρά ότι το ΠΑΣΟΚ έχει άλλη πολιτική από τη «νέα δεξιά» και από την άλλη κάνοντας συχνές αναφορές στο παρελθόν που ενισχύθηκαν από το γνωστό σύνθημα: «Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά». Με περίσσιο θράσος δημαγώγησε ασύστολα στην «πρωτεύουσα της ανεργίας» ενώ «ξέχασε» την πρόσφατη δράση των ΜΑΤ στις πλάτες των ελαιοπαραγωγών της Αιγιάλειας.

Δεν παρέλειψε να στηρίξει για πολλοστή φορά τις πολιτικές επιλογές των προκατόχων του και «δεσμεύτηκε» ότι πάνω σ' αυτές θα «χτίσει τη νέα εποχή», συνεχίζοντας στην ουσία να προσφέρει κέρδη και ασυλία στο μεγάλο κεφάλαιο και φτώχεια και ανεργία στα λαϊκά στρώματα. Για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου μοίρασε τις καθιερωμένες ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις για «κοινωνική δικαιοσύνη» και «ευημερία για όλους τους πολίτες»...

Σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη

Σύσκεψη με τους επιτελείς του ΠΑΣΟΚ είχε χτες το μεσημέρι στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου, στην οποία έγινε αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας προς τις εκλογές του κυβερνώντος κόμματος, ενώ συζητήθηκε και το αποτέλεσμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών.

Στη σύσκεψη που πήραν μέρος ο Θ. Πάγκαλος, ο Μ. Χρυσοχοΐδης, ο Κ. Λαλιώτης, ο Αλ. Παπαδόπουλος, ο Κ. Σκανδαλίδης, ο Χ. Παμπούκης και ο Α. Ρόντος εξετάστηκε η τακτική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να ανατρέψει τη διαφορά από τη ΝΔ.