Καμία σχέση με κανένα δολοφόνο
Σάββατο 13 Μάρτη 2004

Παπαγεωργίου Βασίλης

Εφτιαξαν την «Αλ Κάιντα» στα εργαστήρια της CIA στο Πακιστάν. Χρηματοδότησαν τον άνθρωπό τους, τον Μπιν Λάντεν, τον εξόπλισαν ενάντια στη Σοβιετική Ενωση. Μόλις οι Ταλιμπάν έκαναν τη δουλιά του αφεντικού τους, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, ο Φρανκεστάιν της υφηλίου (και αφεντικό των Μπιν Λάντεν, των Σαντάμ και των Ουτσεκάδων), δήλωσε ότι τώρα βάλλει εναντίον των δημιουργημάτων του. Ο Φρανκεστάιν, οι ΗΠΑ, έθεσαν και το δόγμα του νεοταξίτικου φασισμού: «Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας», λέει το δόγμα τους.

***

Αλλά τι σημαίνει να είσαι μαζί τους; Μήπως σημαίνει ότι είσαι εναντίον του δημιουργήματός τους; Η σύμπλευση με τον έναν δολοφόνο σημαίνει προστασία από τον άλλον δολοφόνο - δημιούργημα του προηγούμενου;

***

Η Ελλάδα μόνο ένα δρόμο προστασίας έχει από αυτό το τρελοκομείο του ολέθρου:

Καμία σχέση με κανέναν από τους δολοφόνους!

Η μετατροπή της Ελλάδας σε «έδρα» του ΝΑΤΟ, με πρόσχημα την Ολυμπιάδα, καθιστά αυτόματα τη χώρα μας πεδίο «συνάντησης» για κάθε είδους τρομοκράτες. Η παρουσία Ελλήνων στο Αφγανιστάν, η επικείμενη αποστολή φαντάρων στο Ιράκ, η χρήση της Ελλάδας ως διαμετακομιστικό κέντρο του θαΝΑΤΟυ, είτε πρόκειται για τη Γιουγκοσλαβία, είτε για τη Μέση Ανατολή, αποτελεί μέγιστη εμπλοκή της στο παγκόσμιο σφαγείο του ιμπεριαλισμού!