Ολόψυχες ευχές
Σάββατο 20 Μάρτη 2004

Η Ελένη Γερασιμίδου, η αξιαγάπητη, εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, βρίσκεται στο «Ιατρικό Κέντρο», όπου εισήλθε την Τετάρτη λόγω αιφνίδιων πόνων στην κοιλιακή χώρα, λόγω ομφαλοκήλης, από την οποία υπέφερε. Προχτές η ηθοποιός υποβλήθηκε, επιτυχώς, σε εγχείριση. Αμέσως μόλις συνήλθε από τη νάρκωση και μεταφέρθηκε στο δωμάτιό της, στην Ελένη Γερασιμίδου τηλεφώνησε η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και της ευχήθηκε πολύ καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, χτες το απόγευμα, η δημοφιλής ηθοποιός μας είπε ότι στην εγχείριση «όλα πήγαν κατ' ευχήν, νιώθει πολύ καλά ήδη και την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα πάει σπίτι της», όπως βεβαιώνουν οι θεράποντες γιατροί της. Με την έγκρισή τους, μάλιστα, θα συνεχίσει τις παραστάσεις του έργου του Γκόγκολ «Παντρολογήματα» (παραγωγή του θιάσου «Δόλιχος» και του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης), το οποίο από τις 28 Μάρτη μέχρι την Κυριακή των Βαΐων «μετακομίζει» στην Κοζάνη.

Από μέρους της Διεύθυνσης, της Συντακτικής Επιτροπής και των συντακτών του «Ριζοσπάστη» εκφράζουμε μέσω αυτής της στήλης τις ολόψυχες, συντροφικές ευχές μας στην Ελένη Γερασιμίδου. Να γίνει γρήγορα καλά και να λάμπει με την τέχνη της.