ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2004
Δυναμώνει η μάχη της προετοιμασίας της
Σάββατο 17 Απρίλη 2004

«Στα γεμάτα» έχουν μπει οι ταξικές δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στην προσπάθεια για την καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση της φετινής Πρωτομαγιάς, με στόχο να αποκτήσει αγωνιστικά, ταξικά, διεθνιστικά, αντιιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά. Μετά και τις προχτεσινές προκλήσεις των εργοδοτών, που αξίωσαν να καταργήσουν ουσιαστικά τις συλλογικές συμβάσεις, γίνεται αντιληπτό ότι απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη ένταση της πάλης, με πρώτο σημαντικό σταθμό την πρωτομαγιάτικη απεργία.

Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ δυναμώνουν τη μάχη της προετοιμασίας, με καθημερινές εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς και τις εργατογειτονιές, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Στα πλαίσια αυτά τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, σωματεία, συνδικάτα και συνδικαλιστές, μαζί με άλλους μαζικούς φορείς διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες συσκέψεις, προκειμένου να συντονίσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμάσουν το γιορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς.