ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Παρασκευή 4 Ιούνη 2004

Νίκος Πλουμπίδης
Φωτ. 3

Στη μνήμη των ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ και του σοφού δάσκαλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Φωτούλα Δημαρόγκωνα

* * *

Φωτ

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΪΚΛΗΣ από τη Λέκκα Σάμου, από τα εφηβικά χρόνια του αγωνιζόταν για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Για τη δράση του αυτή και τις προοδευτικές ιδέες του πιάστηκε και εξορίστηκε στον Αϊ - Στράτη και το Μακρονήσι. Υπήρξε υπόδειγμα ανθρωπιάς.

Στη μνήμη του ο κουνιάδος του Μιχάλης Βουδικάκης προσφέρει στο ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Περιστερίου.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των μετέπειτα λαϊκών αγώνων, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Φωτεινή, Σοφία, Γιώργος, Λίζα, Σούλης

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 500 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, και ευχόμαστε επιτυχία στις ευρωεκλογές.

Η σύζυγος Κατίνα Κορωνιού

Τα παιδιά Κατερίνα, Γιώργος

* * *

Φωτ.2

Στις 2 Ιούνη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΑΣΙΟΥΔΗ. Γεννήθηκε το 1922 στο Ελληνοχώρι Διδυμότειχου. Το 1941 έγινε μέλος της ΟΚΝΕ και το 1943 πέρασε στο ΚΚΕ.

Στην Κατοχή με το ψευδώνυμο Σβέλτος, πολέμησε τους Γερμανούς κατακτητές ως αντάρτης του ΕΛΑΣ.

Το 1946 κατατάχτηκε στο ΔΣΕ, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία, επέστρεψε στην πατρίδα με την οικογένειά του το 1983 και εγκαταστάθηκε στο Δήμο Ζωγράφου.

Πέθανε, ύστερα από βαριά αρρώστια το 1995, πιστός στο ΚΚΕ και στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Πέτρος Κορωνιός
Ο αδελφός του ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή και μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, έζησε και αυτός πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία.

Με τον επαναπατρισμό του εγκαταστάθηκε στο Ελληνοχώρι και πέθανε στις 20 Γενάρη 1995.

Στη μνήμη τους η Θεοπούλα Αριστείδη Τασιούδη προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΤΑ και Κοινωνικών Κινημάτων του Δήμου Ζωγράφου.

* * *

Στη μνήμη του αγαπητού και αξέχαστου φίλου και συντρόφου, αταλάντευτου κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω στο ΚΜΕ 150 ευρώ και άλλα 250 ευρώ στο ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών.

Γιώργος Μπακοβασίλης



Νίκος Μπελογιάννης


Αριστείδης Τασιούδης


Κώστας Τασιούδης


Γιώργος Μωραϊτης


Κυριακή Χριστοδουλίδου


Νικόλαος Χριστοδουλίδης