Τα «τρομο-εκλογικά»
Παρασκευή 9 Ιούλη 2004

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για επίθεση της «Αλ Κάιντα» σε αμερικανικό έδαφος δηλώνει ότι διαθέτει το Πεντάγωνο κι έθεσε εκ νέου σε συναγερμό χτες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται ότι ...είχαν χαλαρώσει τελευταία και είπαν να τους ξυπνήσουν.

Αλλωστε, μην ξεχνάτε ότι στις ΗΠΑ έχουν προεκλογική περίοδο τον καιρό αυτό και οι δημοσκοπήσεις δεν ευνοούν τον Τζ. Μπους...

Πάντως, επιθέσεις σ' αυτόν τον πλανήτη - όχι σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με την πραγματικότητα - συνεχίζουν να πραγματοποιούν οι Αμερικανοί στο Ιράκ (συνεπικουρούμενοι από την κυβέρνηση που διόρισαν) και οι Ισραηλινοί στην Παλαιστίνη.

Ειδικά, οι τελευταίοι συνεχίζουν να κάνουν την ...πάπια, παρά την επίσκεψη του διευθυντή Ατομικής Ενέργειας Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, που ζήτησε να τεθεί υπό επιθεώρηση το πυρηνικό τους οπλοστάσιο. Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι ...δεν ξέρουν τίποτε.

Ισως θα ήταν μια καλή ευκαιρία, πάντως, για τον Τόνι Μπλερ να ψάξει στο Ισραήλ να βρει όπλα μαζικής καταστροφής, μια και - όπως δήλωσε πρόσφατα - δεν είναι δυνατό να βρει κάτι τέτοιο στο Ιράκ.

ΣΤΑ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ τουλάχιστον θα φθάσει το χαράτσι που θα πληρώσουμε για να μας ...«προστατεύσει» το ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας και από κάπου πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν οι κυβερνώντες.

Οπότε, νάτες οι ρυθμίσεις των φορολογικών εκκρεμοτήτων της περιόδου 1999 - 2002, για τους μικροεπαγγελματίες.

Προφανώς, «μυρίζει» ζεστό και γρήγορο χρήμα για τα χρηματοκιβώτια του Γ. Αλογοσκούφη, ενώ η αντίληψη, που θέλει τους μικρεμπόρους ένα διαθέσιμο πάντα «χώρο» απομύζησης, καλά κρατεί.