ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Αγκυροβόλησε» ο Ριβάλντο
Πέμπτη 22 Ιούλη 2004

Sportidea

Στον Ολυμπιακό ανήκει από χτες ο Βραζιλιάνος Ριβάλντο
Το σπουδαίο όνομα που ήθελε ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, για τους δικούς της σκοπούς, ήρθε τελικά στους «ερυθρόλευκους». Ο Βραζιλιάνος διεθνής ποδοσφαιριστής Ριβάλντο είναι από χτες παίκτης της ελληνικής ομάδας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δυο χρόνων με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση του συλλόγου, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, συμφώνησε σε όλα με την πλευρά του 32χρονου μεσοεπιθετικού. Ο παίκτης έφθασε χτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Μαδρίτη και μετέβη στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί επίσημα από τους «ερυθρόλευκους». Ο Ριβάλντο, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν, ενώ τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε για ένα διάστημα και στην πατρίδα του με τα χρώματα της Κρουζέιρο.

Την ώρα που ο Ριβάλντο έπαιρνε το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα, η νέα του ομάδα αναχωρούσε για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οπως ήταν φυσικό, η μετεγγραφή του Βραζιλιάνου «σκίασε» και την αναχώρηση της ομάδας.

Αναμενόμενη ήταν και η σχετική ερώτηση προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έδειξε ικανοποιημένος από την απόκτηση του «Ρίμπο». «Ενας τέτοιος παίκτης χρειάζεται σε κάθε ομάδα και φυσικά τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα προσφέρει, όπως τα προηγούμενα χρόνια που αγωνιζόταν», σχολίασε σχετικά ο 57χρονος τεχνικός.