Περί «ταυτότητας»...
Τρίτη 3 Αυγούστου 2004

Γρηγοριάδης Κώστας

Την «ταυτότητα και την υπογραφή» των έργων που εγκαινιάζονται έσπευσε να... κατοχυρώσει το ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει λοιπόν σε μια ανακοίνωση διεκδίκησης... πατρότητας της «ισχυρής Ελλάδας»:

«Τα έργα που παραδίδονται, όλη την τελευταία περίοδο, το ένα μετά το άλλο, είναι έργα του ελληνικού λαού, έχουν, όμως, ταυτότητα και υπογραφή. Την ταυτότητα και την υπογραφή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που διεκδίκησαν και πέτυχαν τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, σχεδίασαν, οργάνωσαν και έφεραν, με πολύχρονη δουλιά, στη φάση της ολοκλήρωσής του αυτό το τεράστιο εγχείρημα». Σημειώνει μάλιστα πως «αυτός που δικαιούται να καμαρώνει για τα έργα αυτά είναι ο ελληνικός λαός, στον οποίο ανήκουν, η χώρα που βελτίωσε εντυπωσιακά τις υποδομές της, καθώς και όλοι όσοι εργάστηκαν γι' αυτά, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, κατά το μερίδιο που του αναλογεί».

Τα έργα κύριοι του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να ανήκουν στον ελληνικό λαό. Εσείς όμως με την πολιτική σας, την οποία ακολουθεί πιστά και η κυβέρνηση της ΝΔ, επιλέξατε να ανήκουν στις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες. Δε θα μιλήσουμε για τις τεράστιες υπερβάσεις και τις καθυστερήσεις...