Από αύριο η γιορτή της νιότης στα Ιλίσια

Την Κυριακή, η κεντρική πολιτική ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, το Σάββατο η ομιλία του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμη Γκιώνη

Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2004

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το μεγάλο Φεστιβάλ της νιότης, η πολιτική γιορτή που κρατάει 30 χρόνια τώρα κι αγκαλιάζεται πλατιά σε όλη την Ελλάδα από τους νέους που προβληματίζονται και δε βολεύονται με τα πλαστικά όνειρα των ριάλιτι. Ετσι και φέτος, το 30ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» είναι «η δική τους γιορτή, ο δικός τους αγώνας για το σοσιαλισμό», αυτών των νέων που αναμένεται μαζικά να συμμετέχουν στις πραγματικά πλούσιες εκδηλώσεις της μεγάλης πολιτικής - πολιτιστικής γιορτής.

Από αύριο και για τέσσερις μέρες, η καρδιά της ανυπόταχτης νεολαίας θα χτυπάει στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια.

Την Κυριακή 19/9 θα μιλήσει στην Κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ, στις 8.30 μ.μ., η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 18/9, στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

Επίσης, οι εκδηλώσεις εμπλουτίζονται με πολλές συζητήσεις, αφιερώματα, εκθέσεις και πολιτιστικά δρώμενα. Εκατοντάδες ταμπλό και περίπτερα έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στο χώρο, που δέχεται τις τελευταίες πινελιές πριν από την έναρξη της μεγάλης γιορτής.