Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004

Γρηγοριάδης Κώστας

Βάζουν τα παιδάκια (διάφοροι γονείς) να φωνάζουν κατά των Αλβανόπουλων!!! Και όχι μόνο γονείς. Σου λέει, αν πάρουμε τα χαϊβάνια με το μέρος μας! Αντιδράστε χαϊβάνια!..

***

Παπανδρέου: Τι κακό μ' αυτήν την κυβέρνηση, να μην έχει πολιτική!..

***

Εισηγείται νέα αντιλαϊκά μέτρα ο Γκαργκάνας! Τι άλλο θα μπορούσε να εισηγηθεί ένας Γκαργκάνας;

***

Κατά του Μπους ο Σόρος, ο μέγας χρηματιστής! Είναι με τον Κέρι, που η πολιτική Μπους τον κατάντησε (τον Κέρι, όχι τον Σόρος...) φτωχαδάκι!!!

***

Δημοκρατική κατάκτηση οι τάσεις στα κόμματα!!! Το είπε ο Κουβέλης (ΣΥΝ), υπογραμμίζοντας ότι οι τάσεις τον εμπόδισαν να είναι υποψήφιος πρόεδρος!!! Ωραίος και προπάντων ...σαφής ο ...συνεπής (ως οπορτουνιστής)!

***

Δε συμφέρουν τη χώρα οι πρόωρες εκλογές, δήλωσε ο Κουβέλης (ΝΕΤ)! Γιατί να μη συμφέρει η ...κορυφαία δημοκρατική διαδικασία; Κινδυνεύει η οικονομία; Αστοί πρώτης γραμμής...

***

Οχι ότι μας κόφτει και αν δε γίνουν!!Αλλα μας κόφτουν!

***

Ο Μπίστης πήγε στο ΠΑΣΟΚ, είπαν! Τώρα πήγε; Από τον καιρό που ήταν στον ΣΥΝ ανήκε στο ΠΑΣΟΚ, λέγαμε εμείς! Και μας έλεγαν ισοπεδωτικούς!..

***

Εννοούμε ότι δεν είναι (ήταν) ο μόνος ΠΑΣΟΚτζής στο ΣΥΝ...

***

ΣΥΝ: Η ΑΕΚΑ δείχνει το δρόμο...

***

Και η θεία Στέλλα παρούσα στης Ράγιου! Τι εστί Ράγιου; Υποψήφια της ΝΔ, πλην αποτυχούσα στις εκλογές! Και τώρα, κάνοντας εμπόριο τον ανθρώπινο πόνο, ελπίζει να εκλεγεί την επόμενη φορά!..

***

Τι πουλάει η κυρία Ράγιου; Δουλιές!!! (Δηλαδή, δούλεμα)! Ολοι οι άνεργοι να πάνε στην εκπομπή της (εξευτελιζόμενοι και αυταπατώμενοι), για να τους βρει δουλειά η Ράγιου!!! Τόσοι επί τόσοι = τόσοι ψήφοι! (πιθανοί...).


Γρηγοριάδης Κώστας

***

Ξύπνα λαέ!!!

***

Γκαργκάνας...