Αμέρικαν Πους καφέ: 1/5 σιρόπι βύσσινο, 1/5 Μαρασκίνο, 1/5 Κουραχάο, 1/5 Σαρτρέζ κίτρινη, 1/5 Κονιάκ.Ρίχνετε τα ποτά στο ποτήρι με αυτή τη σειρά χωρίς να τα ανακατέψετε.
Κάρντιν Πους καφέ: 1/4 Σαρτρέζ πράσινη 1/5 Κουραχάο, 1/4 Κιρς, 1/4 Κονιάκ. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία.
Πους καφέ Παριζιέν: 1/5 Σιρόπι βύσσινο, 1/5 Μαρασκίνο, 1/5 Κουραχάο, 1/5 Σαρτρέζ κίτρινη και 1/5 σαμπάνια.