Εις υγείαν...
Κυριακή 14 Μάη 2000

Εχουμε καλέσει μερικούς φίλους για φαγητό, κάτι απλό έχουμε ετοιμάσει. Ομως αμέσως μετά θα φτιάξουμε ένα «πους καφέ», ένα ποτό που σερβίρεται συνήθως μετά το δείπνο. Αποτελείται από διάφορα ποτά, που όμως δεν πρέπει να ανακατεύονται μεταξύ τους έτσι ώστε να δημιουργούν μια πολύ ωραία εντύπωση με τα εξαιρετικά χρώματα του.

Αμέρικαν Πους καφέ: 1/5 σιρόπι βύσσινο, 1/5 Μαρασκίνο, 1/5 Κουραχάο, 1/5 Σαρτρέζ κίτρινη, 1/5 Κονιάκ.Ρίχνετε τα ποτά στο ποτήρι με αυτή τη σειρά χωρίς να τα ανακατέψετε.

Κάρντιν Πους καφέ: 1/4 Σαρτρέζ πράσινη 1/5 Κουραχάο, 1/4 Κιρς, 1/4 Κονιάκ. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία.

Πους καφέ Παριζιέν: 1/5 Σιρόπι βύσσινο, 1/5 Μαρασκίνο, 1/5 Κουραχάο, 1/5 Σαρτρέζ κίτρινη και 1/5 σαμπάνια.