ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2004

ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ
Φωτ. 6

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΤΙΝΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ και των θείων μου ΔΑΜΙΑΝΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΥΤΡΑΚΟΥ, ΘΟΔΩΡΟΥ και ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ οι οποίοι εκτελέστηκαν, προσφέρω 150 ευρώ και για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Γυθείου.

Κατερίνα Σαραντάκου

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ, προσφέρω 400 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σαλαμίνας για το 17ο Συνέδριο του Κόμματός μας.

Νικήτας Πετράκης

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης ανιψιάς μας ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, προσφέρουμε για την επιτυχία του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Κώστας και Ασπασία Ανθούλη-Λάζαρη

* * *

Στις 23 Νοέμβρη έκλεισαν 7 χρόνια απουσίας της μάνας ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΝΤΟΥΠΗ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε για το 17ο Συνέδριο του Κόμματός μας 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγίας Παρασκευής».

Η νύφη της Ξένια Ντούπη.

Τα εγγόνια της Πέρσα και Δημήτρης.

* * *

Φωτ.

Στον ΔΑΝΗΛΟ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ: Σαν φίλος σε συντρόφεψα/ στην ύστερή σου στιγμή / κι αντί για δάκρυα σου/ υποσχέθηκα θύμηση παντοτινή.

Τι κι αν πέρασαν, αδελφέ Δανήλο, 12 χρόνια από τότες που μίσεψες; Τα 52 χρόνια που ζήσαμε μαζί στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μου επιβάλλουν να στέκομαι αναντρανιστά και να μην πειθαρχώ, για πρώτη φορά, καλώντας με κοντά σου, στα 91 μου. Εχω σκοπό να χαιρετίσω και τούτο το Συνέδριο και τ' άλλο και τ' άλλο... και να παλεύω.

Στη μνήμη σου την άσβεστη, άλλα 50 ευρώ για την Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Μπάμπης Λεωνιδάκης, αντιστασιακός

* * *

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΙΦΝΙΟΥ ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ο Βασίλης Επιτρόπου πρόσφερε 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου.

Θόδωρος Σαραντάκος
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ (μπαρμπα-Κώστα) αγωνιστή και ακούραστου υποστηριχτή των ιδανικών του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» πριν από 2 μήνες σε ηλικία 93 χρόνων, οι κόρες του προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ «Νικηφορίδη» Συκεών Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.



Ντίνος Σαραντάκος


Δήμητρα Κουτράκου


Δαμιανός Κουτράκος


Θεοδώρα Σαραντάκου


Σωκράτης Σαραντάκος