ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Για 4.1
Τρίτη 4 Γενάρη 2005

Γεράσιμος Κουτροκόης
Φωτ.8

Στη μνήμη των παλαίμαχων αγωνιστών: ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΛΑΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ, ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΛΑΜΠΗ ΣΕΛΑΣΙΔΗ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΥΡΑΚΑ, ο Μιχάλης και η Αγγελική προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, 500 ευρώ, μέσω ΝΕ Κυκλάδων.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΤΣΩΝΗ, ο οποίος βασανίστηκε στον Αϊ-Στράτη και στο κολαστήριο του Μακρονησιού και πέθανε το 1997, προσφέρω 2.000 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Νίκος Τσοτσώνης

* * *

Φωτ.

Στις 2 Γενάρη, πριν από 2 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος αδελφός μου ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΨΑΡΡΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, στέλεχος του ΚΚΕ στις οργανώσεις του Πειραιά.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω στη μνήμη του 50 ευρώ προς τιμή του 17ου Συνεδρίου, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης Καλογρέζας.

Ειρήνη Ψαρρά

* * *

Στη μνήμη των παλαίμαχων αγωνιστών ΑΝΤΩΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ οι Γιάννης και Βασίλης Επιτρόπου προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου, 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΝΙΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου.

Αννα Αμπατιέλου και οικογένειες Μάκη και Δημήτρη Αμπατιέλου

Βαγγελιώ Λογαρά
* * *

Στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του ΚΚΕ, η Χρυσούλα Σταματιάδου πρόσφερε 40 ευρώ στην ΚΟΒ Χαλκηδόνας προς τιμή του 17ου Συνεδρίου.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, γραμματέας της Επιτροπής Ειρήνης Καισαριανής, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στους αγώνες για μια Ελλάδα ελεύθερη, ειρηνική, χωρίς ξένους κατακτητές και πάτρωνες.

Πέθανε πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού-λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Καισαριανής, 200 ευρώ προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Βικτώρια

Τα παιδιά του Γιώργος-Σύλβια και Γιώργος-Ολγα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου κομμουνιστή, πολυαγαπημένου συζύγου και πατέρα ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗ προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των αδελφών μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΖΩΝΗ (φωτογραφία) και ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΖΩΝΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού, 100 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Δημήτρης και Μαρία Μπαζώνη

* * *

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΠΕΑ ο Βασίλης Επιτρόπου πρόσφερε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου.

Στέφανος Παπαγιάννης
* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και του παιδιού μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Νίτσα Παπανικολάου

* * *

Ο Χ.Μ. από την Ιαλυσσό Ρόδου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης-Λαμπρινής στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ.

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΤΑΚΗ ΓΚΟΝΟΥ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παιδείας 5ου Διαμερίσματος.

Νίτσα Γκόνου-Τσιούτσου



Αντώνης Καλαμπόγιας


Κώστας Λίτσας


Γιώργος Μπαζώνης


Αλέκος Παπανικολάου


Νίκος Παπανικολάου


Κώστας Τσολάκης


Γιώργος Μπιθημήτρης


Δημοσθένης Ψαρράς


Λάμπης Σαλασίδης


Στέλιος Σύρακας


Γιώργος Τσοτσώνης