ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ξεχώρισε το Αιγάλεω
Πέμπτη 13 Γενάρη 2005

Sportidea

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε για το Αιγάλεω ο Μακρής που άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Τη ρεβάνς για τον περσινό του αποκλεισμό στον ίδιο θεσμό πήρε το Αιγάλεω που έκοψε τα όνειρα του ΠΑΟΚ για διάκριση στο Κύπελλο. Το «Σίτι» μετά το αρχικό βήμα στην Τούμπα (απέσπασε 0-0) χτες ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή του επικρατώντας του «Δικεφάλου» με 2-0 και σφράγισε έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16». Το παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο τέταρτο, όταν οι γηπεδούχοι μέσα σε 10` εξασφάλισαν την πρόκριση. Συγκεκριμένα, στο 76` η επιθετική πρωτοβουλία του Αιγάλεω που είχε αρχίσει από τα μισά της επανάληψης καρποφόρησε όταν μετά από σέντρα του Τσάτσου ο Μακρής που είχε μπει σαν αλλαγή άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Στο 84` ήταν η σειρά του Μπάρκογλου να νικήσει τον Τοχούρογλου και να δώσει το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους «κυανόλευκους».

Και τώρα ΑΕΚ πράξη δεύτερη, για τον Παναθηναϊκό που χθες κέρδισε για δεύτερη φορά τον Ιωνικό (2-0 το πρώτο παιχνίδι) με 1-0 στη Λεωφόρο και σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» όπου εκεί θα αντιμετωπίσει το «δικέφαλο». Το μοναδικό γκολ της χτεσινής συνάντησης πέτυχε ο Κωνσταντίδης στο 78`.

Κατά τα άλλα, στους υπόλοιπους αγώνες τα φαβορί όπως είχαν προκύψει από τις πρώτες αναμετρήσεις ήταν αυτά που τελικά επικράτησαν και χτες σφραγίζοντας την πρόκριση.